Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nauji Britney rūpesčiai

Į „itin slaptą projektą“ įsitraukusią Britney netikėtai užklupo bėda – atlikėjos vaikas buvo išvežtas į ligoninę, skelbia pramogų naujienų agentūra „BangShowbiz“.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Amerikiečių dainininkė šiuo metu darbuojasi prie projekto, kurio detalės yra kruopščiai laikomos paslaptyje. Hito „Womanizer“ atlikėja, kuri gruodžio antrąją, per savo 27-ąjį gimtadienį, žada išleisti naują albumą „Circus“, savo „MySpace“ puslapyje išplatino šokėjų atrankos nuotraukas.

Šokėjų atranka buvo surengta „itin slaptam projektui“ įgyvendinti, kurį rengia Britney su savo vadybininku bei choreografu. Šokėjų pagalbos dainininkei prireiks ateinantį mėnesį pristatant savo naująjį albumą.

Nuotraukos internetiniame puslapyje buvo paskelbtos pirmadienį. Taip pat ten galima pamatyti fotografijas iš šiųmetinės MTV apdovanojimų ceremonijos, kur Britney laimėjo apdovanojimus už metų pasirodymą bei metų albumą.

Nusprendusi kurį laiką atitrūkti nuo darbų atlikėja sau ir savo sūnums suorganizavo savaitgalio išvyką į Luizianą, tačiau kelionėje Britney užklupo rūpesčiai. Sekmadienį Britney dviejų metukų sūnus Jaydenas Jamesas buvo išvežtas į ligoninę dėl staigiai pablogėjusios sveikatos. Berniuką greičiausiai ištiko priepuolis, kurio priežastys kol kas neskelbiamos.

Vienas šaltinis pasakojo: „Vieną akimirka Britney su vaikais linksmai leido laiką Kentvude, kitą minutę Jadenui netikėtai sušlubavo sveikata. Jis buvo apsiblausęs ir nereagavo į aplinką. Britney iškart paskambino į greitąją pagalbą. Jai pasakė, kad greitoji pagalba atvyks tik per pusvalandį, tad ji pasiryžo pati nuvežti Jamesą į ligoninę.“

Jaydenas Jamesas buvo paguldytas į pietvakarių Misisipėje esančią ligoninę ir laikytas ten visą naktį, kol gydytojai jam mėgino nustatyti diagnozę.

Pasak pranešimų, 26-erių Britney, kurią į ligoninę atlydėjo motina Lynne, tėvas Jamie, sesuo Jamie Lynn bei brolis Brianas, atsisakė skirtis su sūnumi ir netgi miegojo kartu su juo palatoje.

Berniuko tėvas Kevinas Federline'as, turintis visas teises į dainininkės sūnų globą, greičiausiai jau irgi yra pakeliui į Luizianą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai