Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ne vienas skyrybas išgyvenusi Pamela Anderson – vėl užimta: susitikinėja su savo asmens sargybiniu

Džiugias žinias apie naują Pamelos Anderson (53) meilę pranešė patys žvaigždės draugai – jie tvirtina, kad moteris susitikinėja su savo asmens sargybiniu. Negana to, šiuos santykius vadina „seksualiausiu pandemijos įvykiu“.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / „Scanpix“ nuotr.

Legendinė 53-ejų metų aktorė su asmens sargybiniu pažįstama jau dvejus metus, būtent tiek laiko vyras dirba Pamelai. Visgi tik neseniai jų santykiai išlindo į dienos šviesą.

„Page Six“ praneša, kad apie naujus santykius buvo pranešta penktadienį – artimiausi moters draugai šį romaną pavadino „seksualiausiu pandemijos įvykiu“. Ir nors šaltiniai sunkiai apibūdina, koks iš tiesų P.Anderson mylimasis, tačiau teigia, kad jis su aktore turi panašumų.

„Scanpix“ nuotr./Pamela Anderson
„Scanpix“ nuotr./Pamela Anderson

„Jam jau 40 metų. Pagaliau tikras vyras. Jis žino, kaip su ja elgtis. Šaunu tai matyti. Jai tai visiškai patogu, taip pat jie vienas kito nepaleidžia iš akių“, – apie naujus P.Anderson santykius kalbėjo šaltinis.

Tiesa, šiam asmens sargybiniui Pamela yra pirmoji žvaigždė, kuriam jis kada nors yra dirbęs. Šaltiniai įsitikinę, kad būtent šis faktas padėjo užsimegzti romanui.

„Jis nėra dar susidūręs su Holivudu. Todėl tai puikiai tinka Pamelai“, – kalbėjo šaltinis.

Pora jau kurį laiką susitikinėja ir poilsiauja prabangiuose Kanados viešbučiuose. Aktorė taip pat buvo įsikėlusi nuotrauką su asmens sargybiniu į socialinį tinklą „Instagram“. Moteris nuotraukoje pozavo prie prabangaus lifto, kuriame buvo galima įžvelgti ir vyro atspindį.

15min primena, kad naujieji aktorės santykiai prasidėjo praėjus vos 8 mėnesiams po jos 12 dienų santuokos su Holivudo prodiuseriu J.Petersonu. Kalbėdama su „New York Times“, Pamela tvirtino, kad ji nėra ištekėjusi: „Nebuvo vestuvių, nebuvo santuokos, nieko nebuvo.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas