Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Neblaivus meilužės automobilį vairavęs futbolininkas W.Rooney neteko pažymėjimo

Buvęs Anglijos futbolo rinktinės kapitonas Wayne'as Rooney pirmadienį dvejiems metams prarado teisę vairuoti ir buvo įpareigotas atlikti 100 val. neapmokamų darbų po to, kai prisipažino vairavęs neblaivus.
Wayne'as Rooney su žmona Coleen
Wayne'as Rooney su žmona Coleen / „Instagram“ nuotr.

Rugsėjo 1-ąją apie 2 val. vietos (4 val. Lietuvos) laiku W.Rooney buvo sustabdytas policijos, kai vairavo juodą „Volkswagen Beetle“. Šis automobilis priklausė vienai moteriai, su kuria futbolo superžvaigždė susipažino bare.

15min primena, kad vienas geriausių Anglijos futbolininkų Wayne'as Rooney (31 m.) buvo sulaikytas girtas prie vairo, kai automobilyje šalia jo sėdėjo moteris, su kuria šis išdavė savo žmoną Coleen (31 m.).

„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen
„Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen

Ketvirto vaiko besilaukiančią moterį tokia niekinga išdavystė galutinai perpildė jos kantrybės taurę. Tuomet buvo pranešama, kad poros santuoka pakibo ant plauko.

Poros santykius sudrebino Wayne'o Rooney pašėliojimas viename Češyro naktiniame klube penktadienio naktį. Futbolininkas leido laiką su 29-erių Laura Simpson, su kuria, kaip pranešama, bučiavosi ir glamonėjosi, o paskui vairavo jos automobilį girtas ir buvo sulaikytas policijos – taip jo linksmybės ir išlindo į viešumą.

Vėliau vieniša vieno vaiko mama Laura Simpson „Daily Mail“ sakė, kad jeigu Wayne'o Rooney nebūtų sulaikiusi policija, jiedu būtų praleidę naktį drauge.

TAIP PAT SKAITYKITE: Wayne'as Rooney išdavė ketvirto vaiko besilaukiančią žmoną: santuoka pakibo ant plauko

Atsiprašė už „nedovanotiną sveiko proto trūkumą“

Stokporto magistrato teisme Anglijos šiaurės vakaruose pirmadienį padaręs kaltės pripažinimo pareiškimą, W.Rooney atsiprašė už savo „nedovanotiną sveiko proto trūkumą“.

„Po šiandienos teismo posėdžio noriu viešai atsiprašyti dėl savo nedovanotino sveiko proto trūkumo vairuoti viršijus leistiną koncentraciją. Buvau visiškai neteisus“, – sakoma jo pareiškime.

„Scanpix“ nuotr./Wayne'as Rooney atvyksta į teismą
„Scanpix“ nuotr./Wayne'as Rooney atvyksta į teismą

„Jau atsiprašiau savo šeimos, savo vadybininko, pirmininko ir visų (Liverpulio futbolo klube) „Everton“. Dabar noriu atsiprašyti visų gerbėjų, visų kitų žmonių, kurie visą mano karjerą stebėjo ir rėmė mane, – sakė W.Rooney. – Žinoma, sutinku su teismo nuosprendžiu ir tikiuosi, kad galiu kažkiek kompensuoti savo neapmokamais darbais.“

Anksčiau, prie teismo sutiktas žurnalistų būrio, 31 metų W.Rooney nieko nekomentavo. Futbolininkas, kuris vilkėjo mėlyną kostiumą, laikydamas rankas kišenėse su nedidele palyda nuėjo į teismo pastatą.

Nuo 2008 metų W.Rooney yra vedęs mokyklos laikų meilę Coleen – ji šiuo metu laukiasi ketvirto jųdviejų vaiko. „Everton“ vadybininkas Ronaldas Koemanas anksčiau šį mėnesį sakė, kad reikalas bus sprendžiamas „viduje“.

Sportininkas taip pat turės apmokėti 85 svarus (96,5 euro) teismo išlaidų ir tokios pat dydžio priemoką.

W.Rooney – visų laikų geriausias Anglijos rinktinės ir Mančesterio „United“ žaidėjas pagal pelnytų įvarčių skaičių. Praeitą mėnesį jis pasitraukė iš nacionalinės rinktinės, o liepą paliko „United“ ir po 13 metų pertraukos sugrįžo į „Everton“.

Instagram nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen bei sūnumis Kai, Klay ir Josephu
Instagram nuotr./Wayne'as Rooney su žmona Coleen bei sūnumis Kai, Klay ir Josephu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant