Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Negailestingai sukritikuota hercogienės Catherine pokylio suknelė: tai prasčiausias jos įvaizdis?

Nuo pat tos dienos, kai Kate Middleton ištekėjo už princo Williamo, prasidėjo vadinamasis Kate efektas: moterys tiesiog dievino viską, kuo apsirengdavo ar pasipuošdavo hercogienė, jos vilkėti drabužiai būdavo išparduodami akimirksniu, ir kone kiekvieną jos pasirodymą viešumoje lydėdavo komplimentų jūra.
Kembridžo hercogienė Catherine per pokylį Bakingamo rūmuose
Kembridžo hercogienė Catherine per pokylį Bakingamo rūmuose / „Scanpix“ nuotr.

Tačiau antradienį nutiko kai kas neįprasto: net patys didžiausi hercogienės gerbėjai pripažino, kad ji dar niekada nėra apsirengusi taip prastai...

O tai nutiko net labai ypatinga proga: Bakingamo rūmuose buvo rengiamas prašmatnus pobūvis, skirtas Londone viešintiems Nyderlandų karaliui ir karalienei.

Šiai iškilmingai puotai karalienės, princesės ir hercogienės dabinosi puošniausiomis sukniomis ir karūnomis – tarsi tikroje pasakoje.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine su admirolu Ludgeriu Brummelaaru
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine su admirolu Ludgeriu Brummelaaru

Tačiau Kembridžo hercogienės Catherine žydra „Alexander McQueen“ suknelė ne vieną jos stiliaus gerbėją privertė kilstelėti antakius – šį kartą ji tikrai prašovė pro šalį.

„Ši suknelė galbūt pati baisiausia, kokią Kate yra kada vilkėjusi. Tai baisu, tiesą sakant, jai verkiant reikia stiliaus atsinaujinimo“, – komentavo viena internautė, jai antrino kita moteris: „Šiaip esu Kate stiliaus fanė, bet ši suknelė tikrai baisi – ką ji sau galvojo?“

Kiti suknelę lygino su devintojo dešimtmečio pamergės ar išleistuvių suknele ir svarstė, galbūt tai mažoji princesė Charlotte privertė mamą apsirengti kaip Elzai iš „Ledo šalies“? Atsirado ir spėliojančių, kad galbūt suknelė pasiskolinta iš šiuo metu Kensingtono rūmuose veikiančios princesės Dianos vintažinių drabužių parodos. Buvo ir kas prisiminė vaikystėje turėtą lėlę Barbę, aprengtą labai panašia suknele.

Nevykusio hercogienės įvaizdžio negelbėjo net princesės Dianos diadema – ja Catherine tą vakarą buvo pasipuošusi.

VIDEO: Bakingamo rūmuose surengtas iškilmingas banketas Nyderlandų monarchų garbei

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas