Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neįprastas Gatesų poros susitarimas: net ir vedęs Melindą, Billas atostogaudavo su buvusia mylimąja

Pasirodo, Billo ir Melindos Gatesų šeimoje dešimtmečius galiojo susitarimas, kad „Microsoft“ įkūrėjas bent kartą per metus savaitgalį ilsėsis paplūdimyje su savo buvusia mylimąja, rašo Dailymail.co.uk.
Billas Gatesas, Melinda Gates
Billas Gatesas, Melinda Gates / Vida Press nuotr.

Pasirodžiusi žinia apie šį keistą susitarimą nustebino ne vieną, žinant, kad santuokoje 27 metus pragyvenusi ir 130 mlrd. dolerių vertės turtus susikrovusi garsi pora nusprendė išsiskirti.

Billas Gatesas ir buvusi jo mylimoji investuotoja Ann Winblad susitikinėjo dar 9-ajame dešimtmetyje. Juodu išsiskyrė 1987-aisiais – tais pačiais metais, kai milijardierius susipažino su savo tada dar tik būsima, o dabar jau buvusia žmona Melinda. Kaip rašo Dailymail.co.uk, Ann ir Billo santykiai nutrūko dėl to, kad moteris vedyboms buvo pasiruošusi labiau nei Billas, dieną naktį dirbęs prie „Microsoft“ imperijos.

Nepaisant nutrūkusio romano, Ann ir Billas puoselėjo draugiškus santykius. 1997 m. „TIME Magazine“ jis sakė: „Kai galvojau apie santuoką su Melinda, paskambinau Ann ir paprašiau jos pritarimo.“

Pastaroji palaimino buvusio mylimojo ir Melindos santuoką ir toliau drauge su milijardieriumi kasmet atostogavo jos namuose Šiaurės Karolinos paplūdimyje. Draugai laiką leisdavo važinėdamiesi bagiais, sklandydami ir vaikštinėdami paplūdimiu.

„Galime žaisti miniatiūrinį golfą, tuo pat metu diskutuodami apie biotechnologijas“, – sakė Billas 1997 m. interviu.

„Dalijamės mintimis apie pasaulį ir save. Žavimės, kaip mudu, atkaklūs jaunuoliai, leidomės į nuotykį mažai tada žinomoje industrijoje ir kaip atsidūrėme nuostabios visatos centre“, – pridūrė Ann, su Billu Gatesu susipažinusi 1984 m. kompiuterių konferencijoje.

Būdami skirtinguose miestuose, susitikinėti jie pradėjo „virtualiai“ – tuo pačiu metu žiūrėdavo tą patį kino filmą ir apie jį diskutuodavo telefonu. Ann net sugebėjo Billą įtikintį kuriam laikui liautis valgyti mėsą.

Pora išsiskyrė po trejų metų, bet jau minėtame straipsnyje „TIME Magazine“ Ann sakė, kad Billui Melinda – „puiki partnerė, nes ji turi intelektinės ištvermės“.

Net išsiskyrę ir sukūrę šeimas – Ann ištekėjo už privataus detektyvo Edwardo Alexo Kline’o, jaunesniojo aktoriaus Kevino Kline’o brolio, – jie ne tik drauge atostogaudavo, bet ir nėrė į verslą. 1999 m. Billas Gatesas ir Ann Winblad tapo „Hummer Winblad Venture Partners“ partneriais.

15min primena, kad Billas ir Melinda Gatesai santuoką nutraukė po 27-erių drauge praleistų metų. Pora užaugino tris atžalas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas