Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 08 10 /11:28

Nelaime pasibaigęs Simono Cowello pasivažinėjimas dviračiu: nukrito ir susižeidė nugarą

Šeštadienio popietę Malibu mieste gyvenančiam „Amerikos talentų“ teisėjui Simonui Cowellui šis savaitgalis nebuvo pats sėkmingiausias – testuodamas elektrinį dviratį nuo jo nukrito ir susižeidė nugarą.
Simonas Cowellas
Simonas Cowellas / „Scanpix“ nuotr.

Kaip praneša „Independent“, šeštadienio vakarą, iškart po nelaimingo atsitikimo, S.Cowellui buvo atlikta operacija dėl sužalojimų, kuriuos patyrė nukritęs nuo dviračio. Šiuo metu „Amerikos talentų“ teisėjas prižiūrimas ir ilsisi Malibu miesto, Kalifornijos valstijos ligoninėje.

Anot televizijos prodiuserio atstovo spaudai, šiuo metu S.Cowellui „viskas gerai“.

„Simonas šeštadienio popietę krito nuo savo elektrinio dviračio, leisdamas savaitgalį su šeima savo name Malibu mieste“, – „Deadline“ pasakojo jo atstovas spaudai.

„Jis susižeidė nugarą ir buvo nuvežtas į ligoninę. Jam sekasi gerai, jis yra stebimas ir yra geriausiose įmanomose rankose“, – apie televizijos prodiuserio savijautą prakalbo atstovas spaudai.

Pasak naujausių pranešimų užsienio naujienų portaluose, S.Cowellui tik per laimingą atsitiktinumą nesibaigė blogiau, mat lūžis įvyko vos 1 cm atstumu nuo stuburo smegenų. Vyrui atlikta penkių valandų trukmės operacija.

Atsigaudamas po jos, pramogų pasaulio magnatas ne tik padėkojo visiems greičiau pasveikti linkėjusiems, bet ir sugebėjo pajuokauti.

„Geras patarimas... Jei nusipirksite elektrinį kalnų dviratį, prieš pirmą kartą juo važiuodami perskaitykite instrukciją“, – tviteryje rašė jis.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Simonas Cowellas

15min primena, kad prieš kurį laiką S.Cowellas iš kitos „Amerikos talentų“ teisėjos Gabrielle Union sulaukė nemalonumų – buvo kaltinamas rasizmu ir seksizmu darbo metu.

Gabrielle Union šio šou teisėja buvo vos vieną sezoną. Po to aktorė buvo atleista. Teigiama, kad darbo sutartis su ja buvo nutraukta dėl „toksiško elgesio“, rašo Digitalspy.com.

Tačiau apie kiek kitokią darbo netekimo priežastį teigia pati Gabrielle Union. Neva dar gruodį moteris kreipėsi į NBC atstovus dėl diskriminuojamo elgesio su ja filmavimo aikštelėje.

Nusprendusi nesėdėti rankų sudėjusi, Gabrielle Union Kalifornijos sąžiningo užimtumo ir būsto departamentui pateikė skundą dėl priekabiavimo, diskriminacijos ir keršto darbo vietoje ir tuo apkaltino prodiuserinę įmonę „FremantleMedia“, Simono Cowello kompaniją „Syco“, taip pat „NBC Universal“ ir patį Simoną Cowellą.

Skunde išdėstyti Gabrielle Union kaltinimai rasiniu nejautrumu ir seksizmu, taip pat tvirtinama, kad „NBC Entertainment“ pirmininkas Paulas Telegdy „per savo agentą grasino Union“ dėl to, kad ji pasisakė apie per filmavimus patiriamą rasizmą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas