Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nėščia Kylie Jenner už savo draugo tekėti neskuba: jie dar gerai nepažįsta vienas kito

Praėjusią savaitę pramogų pasaulį sudrebino žinia, kad jauniausia Kim Kardashian sesuo Kylie Jenner laukiasi pirmagimio. Ir nors 20-metė su savo draugu reperiu Travisu Scottu (25 m.) rengiasi tapti tėvais, tačiau santuokos jų planuose nėra, nes paprasčiausiai... jiedu dar per mažai pažįsta vienas kitą!
Kylie Jenner ir Travisas Scottas
Kylie Jenner ir Travisas Scottas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Kylie Jenner su Travisu Scottu draugauti pradėjo tik šių metų balandį, vos išsiskyrusi su kitu reperiu Tyga.

O kadangi mergina šiuo metu nėščia yra penktą mėnesį ir jos gimdymo terminas nustatytas vasarį, tai reiškia, kad ji pastojo pačioje naujų santykių pradžioje.

Kaip skelbia portalas TMZ, Kylie Jenner ir Travisas Scottas yra pametę galvas vienas dėl kito ir labai laukia gimstančio kūdikio (pranešama, kad jiedu turės mergaitę), tačiau į savo situaciją žiūri realistiškai – jiedu dar per mažai laiko yra kartu, kad būtų tikri dėl bendros ateities ir norėtų susituokti.

Juo labiau, kad Kylie Jenner nemato jokios problemos būti netekėjusia motina – juk jos šeimoje tokių pavyzdžių apstu. Štai vyriausia Kylie sesuo Kourtney Kardashian su savo (jau buvusiu) gyvenimo draugu Scottu Disicku susilaukė trijų vaikų ir taip niekada ir nesusituokė, o Kim Kardashian su Kanye Westu taip pat pirmiau susilaukė dukters, ir tik po to susituokė. Netekėjusi mamytė bus ir kita Kylie Jenner sesuo Khloe Kardashian – jos abi gimdys panašiu metu.

Be to, Kylie Jenner šeima nėra tikra dėl jos ateities su Travisu – jie dar gerai jo nepažįsta.

„Jos šeimai sunku įsivaizduoti, kad Kylie santykiai su Travisu tęsis ilgai, – šeimai artimą šaltinį cituoja „People“. – Jie nerimauja, kad jų kelyje bus daug dramos.“

Vis tik naujasis Kylie Jenner draugas jos šeimai patinka daug labiau, nei buvusysis Tyga.

„Jis visiškai kitoks nei Tyga. Jis neturi jokių žinomų finansinių problemų, jis nieko nedaro jai už nugaros, tačiau tai – dar labai nauji santykiai ir į juos jau įtraukiamas kūdikis“, – sakė šeimai artimas šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas