Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Neseniai pagimdžiusios princesės Eugenie vyras užfiksuotas tarp pusnuogių merginų

Neseniai vaiko susilaukusios princesės Eugenie vyras turės ieškoti pasiaiškinimo tiek savo žmonai, tiek visuomenei. J.Brooksbankas buvo užfiksuotas besilinksminantis laive, apsuptas pusnuogių merginų. Viena jų netgi nedėvėjo liemenėlės, praneša „Daily Mail“.
Princesė Eugenie ir Jackas Brooksbankas
Princesė Eugenie ir Jackas Brooksbankas / AFP / „Scanpix“ nuotr.

Kol dauguma šviežių tėvelių išgyvena bemieges naktis bekeisdami sauskelnes ir ramindami kūdikius, princesės Eugenie vyras Jackas Brooksbankas laiką leidžia kiek kitaip: jam tai taurė rožinio vyno kartu su bikinio modeliais greitaeigiame laive, netoli gražių Italijos krantų.

Negana to, jis netgi sau leidžia tai vadinti „darbu“. 35-erių princesės Eugenie vyras J.Brooksbankas savaitgalį leidžia įspūdingoje Kaprio saloje Viduržemio jūroje. Ten jis kartu su kitomis įžymybėmis dalyvauja prabangiame labdaros pokylyje, kol tuo metu jo žmona Vindzore prižiūri jųdviejų 5 mėn. sūnų Augustą.

Tiesa, ne veltui buvo užsiminta apie darbą. Princesės Eugenie vyras J.Brooksbankas – vieno tekilos prekės ženklo ambasadorius. Būtent to, kuris yra „Unicef Summer Gala“ pokylio rėmėjas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princesė Eugenie su vyru Jacku ir sūnumi Augustu
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Princesė Eugenie su vyru Jacku ir sūnumi Augustu

Į renginį, prieš kurį ir buvo užfiksuotas princesės vyras, gali patekti tik kviestiniai svečiai. Bilietų kainos svyruoja nuo 8 000 iki 25 000 svarų sterlingų.

Penktadienio popietę, prieš pat renginį, jis leido apie 8 merų ilgio laive „gozzo“ ir tyrinėjo Kaprio krantų urvus.

Kartu su J.Brooksbanku urvus nusprendė tyrinėti ir buvusi „Glamour“ žurnalo redaktorė Rachel Zalis, moteris dabar eina ir „Casamigos“ direktorės pareigas. Kompanijoje buvo galima pamatyti ir modelį, tapusį mados ambasadore – Maria Buccellati. Moteris buvo pasipuošusi juodu bikiniu.

NUOTRAUKAS GALITE PAMATYTI ČIA

M.Buccellati princesės Eugenie vyrui nepagailėjo apsikabinimo, kai kartu pozavo instagramo įrašui, kuriuo pasidalijo su savo 14 tūkst. sekėjų.

Taip pat laive leido laiką ir italų modelis Erica Pelosini. Nors moteris buvo prisidengus rankšluosčiu, kartkartėmis jį nusimesdavo taip, kad krūtis galėjo matyti tiek nuotraukas įamžinę paparaciai, tiek Jackas, tiek laivo kapitonas.

Šio urvų tyrinėjimo turo metu kompanija buvo sušokusi ir į vandenį, ten kartu linksmai leido laiką.

Jackas kartkartėmis vis sugrįždavo patikrinti telefono – galbūt dėl to, kad pasitikrintų, kaip namuose laikosi Eugenie. J.Brooksbankui artimas šaltinis tikino, kad princesė Eugenie kartu su vyru į šią kelionę į Kaprio salą nevyko, nes esą jis čia vyko dėl darbo pokylyje.

Taip pat šaltiniai teigia, kad Jacko užduotis buvo prižiūrėti kokteilių barą ir šnekučiuotis su garsiais svečiais, tarp jų – dainininkais Katy Perry ir Johnu Legendu, supermodeliu Heidi Klum.

15min primena, kad vasario 9 d. gimė karališkosios šeimos narys, princesės Eugenie sūnus.

„Norime jums pristatyti Augustą Philipą Hawke Brooksbanką“, – socialiniame tinkle šeštadienį rašė princesė Eugenie. Taip pat ji pasidalijo ir pirmaisiais jų bendrais su kūdikiu kadrais. Nuotraukose susiglaudusi šeima jaukiai pozuoja lauke, laikydami savo beveik poros savaičių kūdikį.

„Dėkojame už daug nuostabių žinučių. Mūsų širdys yra kupinos meilės šiam mažam žmogui, to netgi negali išreikšti žodžiai. Džiaugiamės galėdami šiais kadrais pasidalyti su jumis“, – toliau rašė princesė.

Besirinkdama sūnaus vidurinį vardą, pora nusprendė pagerbti Eugenie senelį, princą Philipą. Tai pirmasis princesės Eugenie ir Jacko Brooksbanko vaikas, Jorko hercogų pirmasis anūkas ir devintasis karalienės ir Edinburgo hercogo anūkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas