Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėtai mirė legendinis didžėjus, hito „Loneliness“ kūrėjas Tomcraft: buvo vos 49-eri

Mirė legendinis didžėjus ir prodiuseris Tomcraft, kurio tikrasis vardas buvo Thomas Bruckneris. Jam buvo 49-eri metai.
Tomcraft
Tomcraft / Vida Press nuotr.

Thomo Brucknerio šeima patvirtino liūdną žinią savo socialinio tinklo paskyrose.

„Sunkia širdimi turime pranešti, kad vakar, 2024 m. liepos 15 d., mirė mūsų mylimas tėvas ir vyras. Amžinai nešiosime tave savo širdyse ir mylėsime“, – teigiama pranešime.

Jo mirties priežastis nebuvo patvirtinta. Atsisveikinimo žinutėje socialiniame tinkle „Facebook“ vokiečių prodiuseris Westbamas rašė, kad dar prieš dvi savaites jis kartu su T.Bruckneriu koncertavo.

Vida Press nuotr./Tomcraft
Vida Press nuotr./Tomcraft

„Kalbėjau su juo prieš tris dienas ir jis sakė, kad atsigauna po gripo, bet atrodė gerai. Tomas turėjo fantastiškos naujos muzikos ir labai laukė „Rave The Planet“ su mumis visais. Kaip dabar žinome: to nebus. Tai tikrai skaudina širdį. Ilsėkis ramybėje, brolau“, – sakė jis.

Savo karjerą Thomcraft pradėjo 1995 m., kai įkūrė leidyklą „Kosmo Records“, kurioje tais pačiais metais išleido singlą „This is no House“, laikomą elektroninės muzikos istorijos klasika.

1998 m. „PRO7“ kanalas jo singlą „Power plant“ panaudojo kaip kultinio serialo „X failai“ muziką. Su singlu „Silence“ 2000 m. jis užfiksavo didelę sėkmę ir pateko tarp TOP20 geriausiai parduodamų singlų Vokietijoje. Jau 2003 m. Tomcraft pasiekė pačią viršūnę pardavimų sąraše Anglijoje.

Per dvidešimt karjeros metų Tomcraftas perėjo įvairias muzikos kryptis – nuo trance, electro house iki progressive house ir techno. Plačiajai visuomenei jis žinomas dėl hito „Loneliness“, su kuriuo 2002 m. vos per vieną savaitę pasiekė daugelį pasaulio topų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas