Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėti pokyčiai dainininkės Sios gyvenime: atskleidė slapta įsivaikinusi sūnų

Įprastai atlikėja Sia slepia ne tik savo veidą scenoje ir ant raudono kilimo, bet ir nėra linkusi kalbėti apie asmeninius dalykus. Tačiau viename interviu dainininkė pasidalijo intymiomis gyvenimo detalėmis ir atskleidė netikėtą naujieną – ji įsivaikino berniuką, rašo „Daily Mail“.
Dainininkė Sia
Dainininkė Sia / Vida Press nuotr.
Temos: 1 Sia

44-erių Sia, kurios tikrasis vardas Sia Furler, žurnalui „GQ“ pasakojo apie santykius su didžėjumi Diplo (41). Tiksliau – apie tarp jųdviejų sudarytą susitarimą dėl neįprastos draugystės.

„Didžiąją mūsų santykių dalį praleidome stengdamiesi susilaikyti nuo sekso, kad taip nesugadintume savo darbinių santykių - jis yra labai seksualus“, – apie draugystę su Diplo kalbėjo Sia.

Hito „Chandelier“ autorė ir atlikėja atskleidė, kad po kurio laiko ji visame pasaulyje žinomam didžėjui visgi pasiūlė susitikti lovoje.

„Šiemet jam parašiau žinutę, kuri skambėjo taip: „Ei, klausyk. Tu esi vienas iš penkių mane seksualiai traukiančių žmonių, tad dabar, kai nusprendžiau visą likusį gyvenimą likti vieniša ir ką tik įsivaikinau sūnų, nebeturiu laiko santykiams kurti… Jei tave domina seksas be įsipareigojimų, susisiek su manimi“, – atskleidė moteris.

Kol kas daugiau įvaikinimo detalių neatskleidžiama, kaip ir berniuko tapatybė.

Vida Press nuotr./Dainininkė Sia
Vida Press nuotr./Dainininkė Sia

Dar praeitų metų gegužę Sia pasakojo norinti įsivaikinti 16-metį reperio karjeros siekiantį vaikiną, kuris nusifilmavo dokumentiniame filme „Foster“, vaikų ir globos namuose dirbančių žmonių akimis pasakojančiame apie globos sistemą. Išgirdusi paauglio, vardu Dasani, istoriją, Sia tviteryje pareiškė norinti jį priimti į savo namus.

Berniuko istorija sujaudino dainininkę, tačiau daugiau detalių apie tai, ar ji užmezgė ryšį su paaugliu, ji taip pat neatskleidė.

Nors šiuo metu Sia ieško neįpareigojančių santykių, anksčiau ji buvo užmezgusi ne vieną rimtą romaną. Pasak „Daily Mail“, 1997-aisiais ji persikėlė gyventi į Londoną, kad galėtų būti arčiau tuometinio mylimojo Dano Pontifexo. Deja, jis, australų atlikėjai viešint Tailande, tragiškai žuvo automobilio avarijoje. Dainininkę jo mirtis labai sukrėtė ir paguodos ji ėmė ieškoti kvaišaluose, alkoholyje.

Išsigydžiusi priklausomybes, Sia 2010-aisiais atskleidė susitikinėjanti su grupės „Le Tigre“ nariu JD Samsonu, o 2014-aisiais ištekėjo už dokumentinių filmų kūrėjo Eriko Anderso. 2016-aisiais pora išsiskyrė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas