Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netikėtos FTB kratos „YouTube“ žvaigždės Jake’o Paulo namuose rezultatas – šaunamieji ginklai

„YouTube“ žvaigždės Jake’o Paulo namuose ankstyvą trečiadienio rytą (JAV laiku) lankėsi FTB pareigūnai. Kaip rašo „Los Angeles Magazine“, didelį sekėjų būrį turintis vaizdo turinio kūrėjas teisėsaugos akiratyje atsidūrė dėl ryšių su Arizonos prekybos centre įvykusiu incidentu. Kratos metu jaunuolio namuose buvo rastas ir konfiskuotas ne vienas šaunamasis ginklas.
„YouTube“ žvaigždė Jake'as Paulas
„YouTube“ žvaigždė Jake'as Paulas / Vida Press nuotr.
Temos: 1 YouTube

ABC 7 pranešė, kad ginklai buvo rasti „padrikai laikomi po visus namus Kalabase“. Paparacai įamžino ir vieną į sūkurinės vonios kraštą atremtą ganėtinai nemažą šaunamąjį ginklą.

„FTB tiria įtarimus nusikalstamomis veikomis, susijusius su įvykiu Skotsdeilio „Fashion Square“ (prekybos centre, – red.past.) 2020 metų gegužę“, – rašoma oficialiame pranešime. Taip pat išduoti leidimai vykdyti kratas Las Vegase ir Arizonoje.

Nors skandalingai pagarsėjęs Jake’as Paulas neigia kaip nors nusižengęs incidento Arizonoje metu ir teigia, kad jį jis tik „įamžino, ne dalyvavo“, kai susibūrimas prekybos centre buvo paskelbtas neteisėtu, kurio metu įvykdyta ne viena vagystė ir vandalizmo aktai, jis ten buvo.

Jake’as Paulas, „YouTube“ platformoje turinčiam daugiau nei 20 mln. prenumeratorių, ir du kiti vaikinai – Armanas Izadi bei Andrew Leonas – iš pradžių buvo kaltinami nusikalstama veika ir kitais dalykais. „Times“ rašo, kad vietiniai kaltinimai visiems trims vaikinams panaikinti, tačiau JAV Arizonos apygardos prokuratūra ir FTB vykdo federalinį tyrimą.

Užsienio žiniasklaidos duomenimis, nesulaikytas nė vienas asmuo.

Vida Press nuotr./„YouTube“ žvaigždė Jake'as Paulas
Vida Press nuotr./„YouTube“ žvaigždė Jake'as Paulas

Jake’as Paulas, išgarsėjęs platformoje „Vine“, vėliau savo veiklą perkėlęs į „YouTube“, neigiamo žiniasklaidos ir visuomenės dėmesio sulaukė ir anksčiau. Vaikinas kritikuojamas, kad ir toliau organizuoja pašėlusius vakarėlius savo namuose net pandemijos metu.

Dėl tokio elgesio Jake’as Paulas neatsiprašinėjo. „Nesu toks žmogus, kuris tik sėdės ir negyvens savo gyvenimo“, – „Insider“ sakė jis.

O Kalabaso, kur ir gyvena žvaigždė, meras pranešė, kad jei Jake’as Paulas ir toliau rengs pasilinksminimus su būriais žmonių, jo laukia „finansinės bausmės“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Netektis ir „YouTube“ bendruomenėje: mirė kūdikio besilaukusi 24-erių Nicole Thea

Birželį Jake’ui Paului pareikšti kaltinimai už nusižengimus Arizonoje „riaušių ir plėšikavimo“, vykusių Skotsdeilio „Fashion Square“ prekybos centre, metu. Vaikinas neigė prisidėjęs prie plėšikavimų.

„Filmavome viską, ką matėme, tam, kad pasidalytume savo patirtimi ir atkreiptume daugiau dėmesio į kiekvienoje gyvenvietėje, kurioje lankėmės, jaustą pyktį; viską tik įamžinome, ne dalyvavome“, – tviteryje rašė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus