Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Netyla kalbos apie J.Lopez ir B.Afflecko santuokos krizę: teigiama, kad pora gyvena atskirai

Užsienio pramogų pasaulyje jau kuris laikas nerimsta kalbos apie dainininkės, aktorės Jennifer Lopez ir aktoriaus Benno Afflecko santuoką galimai ištikusią krizę. Pranešama, kad pora šiuo metu nebegyvena kartu.
Benas Affleckas, Jennifer Lopez
Benas Affleckas, Jennifer Lopez / Vida Press nuotr.

Kaip tvirtina ne vienas šaltinis, tiek Jennifer Lopez, tiek Benas Affleckas šiuo metu yra Los Andžele, tačiau gyvena atskirai, rašo „People“.

Vida Press nuotr./Benas Affleckas
Vida Press nuotr./Benas Affleckas

Pastaruoju metu J.Lopez nemažai laiko praleido Niujorke – čia filmavosi kino juostoje „Kiss of the Spiderwoman“, pristatinėjo naują savo filmą „Atlas“, dalyvavo „Met Gala“ pokylyje. Pastarajame B.Afflecko kartu su ja nebuvo.

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez

Po to Jennifer grįžo į Los Andželą, tačiau teigiama, kad juostoje „Sąskaitininkas 2“ („The Accountant 2“) dabar besifilmuojantis Benas yra apsistojęs ne bendruose savo ir žmonos namuose, bet kitame jam priklausančiame būste tame pačiame mieste.

Vida Press nuotr./Benas Affleckas
Vida Press nuotr./Benas Affleckas

Ilgą laiką, netgi nuo kovo pabaigos, Jennifer ir Benas kartu nebuvo užfiksuoti viešumoje. Juos drauge vėl buvo galima išvysti gegužės 17-ąją Los Andžele vykusiame renginyje, kuriame dalyvavo jų vaikai. Abu sutuoktiniai mūvėjo vestuvinius žiedus, tačiau kalbama, kad į renginį atvyko atskirai.

Negana to, porai artimas šaltinis „People“ pranešė, kad J.Lopez ir B.Affleckas „nešventė kartu Motinos dienos“.

Nei sutuoktiniai, nei jų atstovai kalbų apie santuokos krizę kol kas nekomentuoja.

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez

Žmonės.lt primena, kad garsioji Holivudo pora pirmą kartą susituokė 2022-ųjų liepos 16 dieną. Būtent tądien Las Vegase, Klarko apygardoje, garsenybėms buvo išduotas santuokos liudijimas, kuriame ir nurodyta, kad Benjaminas Geza Affleckas vedė Jennifer Lynn Lopez.

„Mes tai padarėme. Meilė yra graži. Meilė yra maloni. Ir, pasirodo, meilė yra kantri. Dvidešimt metų“, – pasidalijusi keliais kadrais savo svetainėje „OnTheJLo“ tuomet rašė J.Lopez.

Jennifer paaiškino, kad jie vos spėjo nuvykti į vestuvių koplyčią iki jos užsidarymo, ir nors norėjo, kad vestuves vestų Elvis, jis buvo nepasiekiamas. J.Lopez tai vadino savo svajonių vestuvėmis, kurių norėjo jau seniai.

2022-ųjų birželį Jennifer ir Benas vienas kitaip „taip“ ištarė dar kartą. Šį sykį – draugų ir artimųjų, kurie puošėsi baltais rūbais, akivaizdoje aktoriui priklausančiose 8,9 mln. dolerių vertės valdose Džordžijos valstijoje.

Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Beno Afflecko vestuvės
Vida Press nuotr./Jennifer Lopez ir Beno Afflecko vestuvės

Pora romaną užmezgė dar 2002 metais. Tų pačių metų lapkritį B.Affleckas pasipiršo J.Lopez, įteikdamas jai šešių karatų žiedą su rožiniu deimantu. Vis dėlto 2003-aisiais „dėl pernelyg didelio žiniasklaidos dėmesio“ vestuvės buvo atidėtos.

2004 m. pradžioje J.Lopez atšaukė sužadėtuves apskritai, o tų pačių metų birželį ištekėjo už dainininko Marco Anthony. Pora 2008 m. susilaukė dvynukų Maxo ir Emme. Tuo metu B.Affleckas gyveno su Jennifer Garner. Su aktore jis susituokė 2005 m. ir kartu susilaukė trijų vaikų: dukterų Violet ir Seraphinos bei sūnaus Samuelio.

Tačiau šios abiejų santuokos baigėsi skyrybomis, o 2017 m. J.Lopez užmezgė dar vieną romaną su buvusiu beisbolininku Alexu Rodriguezu. B.Affleckas buvo siejamas su daugeliu moterų, įskaitant filmo „Ištraukti peiliai“ žvaigždę Aną De Armas.

Vida Press nuotr./Benas Affleckas, Jennifer Lopez
Vida Press nuotr./Benas Affleckas, Jennifer Lopez

Netrukus po to, kai J.Lopez išsiskyrė su A.Rodriguezu, ji vėl suartėjo su buvusiu sužadėtiniu B.Afflecku. Prieš kurį laiką pora nusipirko ir namą Bel Aire už 50 mln. JAV dolerių.

„Nemanau, kad kas nors buvo labiau nustebęs nei mes, – apie atsinaujinusį romaną laidoje „The Ellen DeGeneres Show“ yra sakiusi J.Lopez. – Niekada negalėjai įsivaizduoti, kad gali nutikti kažkas panašaus. Tai gražus dalykas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius