Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nicky Hilton laukiasi trečiosios atžalos: sveikinimą skyrė ir sesuo Paris

Prabangių viešbučių tinklo „Hilton“ viena iš paveldėtojų Nicky Hilton Rothschild ir jos vyras, garsiausios Europos bankininkų dinastijos palikuonis Jamesas Rothschildas džiaugiasi jų šeimą papildysiančia trečiaja atžala.
Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas
Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas / „Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr.

Moteris People.lt antradienio rytą patvirtino džiugią žinią. Vaikas gims 2022 m. vasarą, tačiau jo lytis kol kas nežinoma.

Pora jau augina dukteris Lily Grace Victoria (5 metų) ir Theodorą Marilyn (4).

2020 m. vasarį Nicky Hilton Rothschild leidiniui „People“ teigė, kad jai patinka būti mama, tačiau reikėjo „kantrybės, kad būtų geriausia savo versija“.

Paskutinį kartą Nicky buvo matyta Niujorke praėjusią savaitę vilkinti platų paltą, o pilvą buvo pridengusi Hermes pinigine.

Su džiugia žinia seserį pasveikino ir Paris Hilton. Prie nuotraukos su seserimi ji parašė: „Labai apsidžiaugiau dėl Nicky Hilton ir jos vyro Jameso, kai jie paskelbė apie trečią vaiką! Tu esi geriausia mama, o man patinka būti teta. Jūsų du gražūs angelai nekantrauja sutikti dar vieno kūdiko! Labai jus visus myliu.“

15min primena, kad jaunesnioji vakarėlių liūtės Paris Hilton sesuo Nicky Hilton ir Jamesas Rothschildas susituokė 2015-ųjų liepos 10-ąją Kensingtono rūmuose Londone. Pora susipažino 2011-aisiais per „Formulės 1“ boso Bernie Ecclestone'o dukters Petros Ecclestone ir Jameso Stunto vestuves Italijoje ir netrukus pradėjo susitikinėti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas