Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuogos Jennifer Lawrence nuotraukas pavogęs ir išplatinęs programišius sės už grotų

Nuogos Jennifer Lawrence ir kitų garsių moterų nuotraukas pavogęs ir paviešinęs programišius George'as Garofano (26 m.) pagaliau sulaukė bausmės – teismas jį pasiuntė aštuoniems mėnesiams už grotų, praneša „The Guardian“.
Jennifer Lawrence
Jennifer Lawrence / AFP/„Scanpix“ nuotr.

George'as Garofano ir dar keli kiti programišiai 2014 metais įsilaužė į privačias „Apple iCloud“ paskyras, priklausiusias garsioms moterims, ir pavogė intymias jų nuotraukas.

Tarp programišių aukų buvo ir daugiau garsenybių, tačiau labiausiai nukentėjo Jennifer Lawrence – jos nuotraukų pavogta ir paviešinta daugiausiai. Intymios aktorės nuotraukos buvo skirtos jos tuometiniam vaikinui – pora puoselėjo santykius per atstumą.

George'as Garofano, kaip ir keli kiti šiame skandale figūruojantys asmenys, kaltu pripažintas dar balandžio mėnesį – jis prisipažino apsimetęs „Apple“ kibernetinio saugumo atstovu ir taip gavo 240 asmenų (dauguma jų buvo garsenybės) prisijungimus, o po to internete paviešino jų privačias nuotraukas ir informaciją.

Kokią bausmę jam skirti, teismas paskelbė tik dabar. Papildomai prie aštuonių mėnesių nelaisvės atėmimo, išėjęs į laisvę programišius dar trejus metus gyvens lygtinio paleidimo sąlygomis – bus nuolatos stebimas policijos.

Kiti trys asmenys, siejami su šiuo nusikaltimu, taip pat nubausti laisvės atėmimo bausmėmis – nuo devynių iki aštuoniolikos mėnesių.

„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence
„Scanpix“ nuotr./Jennifer Lawrence

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas