Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nuomojama „Geležinio žmogaus“ trobelė: dėl gerbėjų antplūdžio kaina siekia 710 eurų už naktį

Paskutinė „Keršytojai. Pabaiga“ (orig. „Avengers. Endgame“) dalis Lietuvos kino teatruose pasirodė šių metų balandį. Filmo pagrindinis herojus, Geležinis žmogus Tony Starkas (akt. Robertas Downey jaunesnysis) dėl pasaulyje įvykusios katastrofos išsikraustė į atokią vietelę, kurioje gyveno kartu su savo šeima. Šią trobelę buvo galima išvysti ir kitame filme – „Godzila“, o dabar net išsinuomoti per nuomos platformą „Airbnb“.
Tony Starko trobelė būsto nuomos platformoje „Airbnb“
Tony Starko trobelė būsto nuomos platformoje „Airbnb“ / Stopkadras, „Scanpix“ ir „Airbnb“ nuotr.

Dauguma gerbėjų, norėdami įsilieti į „Marvel“ pasaulio nostalgiją, dar šią vasarą gali trumpoms atostogoms per būsto nuomos platformą „Airbnb“ pabėgti į tylų gamtos prieglobstį, kuriame stovi žymiojo Tony Starko trobelė. Poilsio vieta dar turi laisvų vietų. Tačiau reikia paskubėti, nes nakties kaina jau siekia 710 eurų ir dėl gerbėjų antplūdžio kyla vos ne kiekvieną dieną.

Trobelė populiarumo sulaukė, kai ją buvo galima išvysti „Marvel“ fantastiniame filme „Keršytojai. Pabaiga“. Šioje vietoje gyveno Geležinio žmogaus Tony Starko šeima po to, kai šiai pavyko išgyventi piktadario Thanoso terorą, sunaikinant dalį žemės gyventojų vos vienu piršto spragtelėjimu. Beje, tą pačią trobelę galima pamatyti ir neseniai pasirodžiusiame filme „Godzila“.

„Airbnb“ nuotr./Trobelę galima rasti Džordžijos valstijos Fairburn miestelyje
„Airbnb“ nuotr./Trobelę galima rasti Džordžijos valstijos Fairburn miestelyje

Išskirtinio populiarumo vieta yra Džordžijos valstijos Fairburn miestelyje, vos 20 min kelio nuo Hartsfyldo-Džaksono Atlantos tarptautinio oro uosto. Trobelėje gali apsigyventi iki šešių asmenų.

„Reikia pabėgimo nuo visko net nekeliaujant daugiau nei 30 min nuo Atlantos? Ar reikia bendro poilsio kartu su geriausia komanda? Ar reikia žvejybai atgabenti vaikus arba stebėti žirgų pasirodymus? Tuomet tai yra jūsų vieta“, – skelbiama aprašyme.

„Airbnb“ nuotr./Trobelę galima rasti Džordžijos valstijos Fairburn miestelyje
„Airbnb“ nuotr./Trobelę galima rasti Džordžijos valstijos Fairburn miestelyje

Iš pradžių tikroji trobelės kaina siekė 297 eurus per naktį, tačiau neseniai pakilo iki 394 ir net 710 eurų per naktį. Staigus „Marvel“ gerbėjų susidomėjimas savininkams nepaliko kitos išeities, tik kaip pakelti būsto kainą. Manoma, kad ši vieta sukraus neįtikėtinus turtus.

Trobelės viduje galima išvysti karališko dydžio lovas, kurios virsta į jaukią ir patogią vietą šešių žmonių grupei. Verta paminėti, kad joje negalima rengti vakarėlių, rūkyti, laikyti gyvūnų, o šviesos turi būti išjungtos iki 23 val.

„Airbnb“ nuotr./Trobelę galima rasti Džordžijos valstijos Fairburn miestelyje
„Airbnb“ nuotr./Trobelę galima rasti Džordžijos valstijos Fairburn miestelyje

Nors „Marvel“ studija nereagavo į gerbėjų peticiją dėl Geležinio žmogaus likimo, tačiau bent dabar turi galimybę pagerbti herojaus atminimą išsinuomojant trobelę Džordžijos valstijoje. Visgi tokio šanso ateityje gali net nelikti, tai kodėl to nepabandžius dabar.

Jau anksčiau gerbėjai reiškė nepasitenkinimą dėl Geležinio žmogaus likimo pirmoje filmo dalyje. „Marvel“ gerbėjai socialinėje erdvėje susisiekė su NASA, prašydami išgelbėti Tony Starką, kuris po pirmos dalies su Nebula blaškėsi kosmose. NASA asmeninėje socialinio tinklo „Twitter“ paskyroje nepraleido progos pajuokauti.

Nors NASA juokaudami pasiūlė fantastinio filmo gerbėjams su herojumi susisiekti per siunčiamą jo pagalbos žinutę, tačiau tai rodo, kad „Marvel“ pasaulis stipriai įsitvirtino amerikiečių kultūroje.

Daugiau trobelės nuotraukų galite pamatyti čia:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas