Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nupiešta „fotošopo“

Pro spaudos akis nepraslydo stebuklinga Britney Spears transformacija. Reklamuodama savo naująjį albumą „Circus“ („Cirkas“) ji padedama nuotraukų redaktorių pavirto tikra cirko artiste, tiesa, vargiai turinčia panašumų su realiąja B.Spears.
Spears nėra tokia tobula, kaip ją sukūrė visagalis fotošopas
Spears nėra tokia tobula, kaip ją sukūrė visagalis fotošopas

„Akivaizdžiai patobulinta“, „stipriai „pafotošopinta“ – taip ir ne kitaip apie naująsias atlikėjos „nuotraukas“ atsiliepė britų fotoefektų specialistai. Iš pirmo žvilgsnio, mergina, dėvinti cirko artistės suknelę, atrodo esanti paprastas fotomodelis. Tik gerai „ištyrus“ nuotrauką įmanoma atpažinti B.Spears bruožus. Skaitmeniniu būdu ji paversta paprasčiausia „barbe“, praneša Dailymail.co.uk.

Kritikams labiausiai užkliuvo rankos, kurios esą buvo „tonuotos“. Nuo jų magiškai panaikinti bet kokie odos defektai. B.Spears veidas taip pat užkliuvo. Makiažas toks nepriekaištingas, kad akivaizdu, jog ją „padažė“ kompiuteris.

Nors britų spauda pripažįsta, kad 26-erių atlikėja pastaruoju metu atrodo kur kas geriau nei anksčiau, tvirtinama, kad nuotraukose regimas vaizdas – nepasiekiama išvaizda net popdievaitei.

Tvirtinama, kad sprendžiant iš dainų pavadinimų, naujasis B.Spears albumas „Circus“ yra labiausiai kompromituojantis koks yra buvęs. Dviprasmiškiausi dainų pavadinimai: „Nėriniai ir oda“ („Lace and Leather“) ir „Nužudyk šviesas“ („Kill The Lights“). Viena dainų, pavadinta „Jei tu ieškai Amy“, sukėlė diskusijų – ar tik B.Spears nebus dedikavusi jos skandalingai britų atlikėjai Amy Winehouse.

B.Spears be makiažo įprastą dieną atrodo visai nepanaši į moterį-lėlę ant savo naujojo albumo viršelio ir jo reklaminės fotosesijos metu padarytose nuotraukose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai