Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Nusivylusi namų šeimininkė“ Eva Longoria tapo mama: 43-ejų aktorė pagimdė sūnų

Kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės“ žvaigždė Eva Longoria ėmėsi pačio svarbiausio gyvenime vaidmens – tapo mama. Pirmąjį sūnų aktorė pagimdė būdama 43-ejų.
Eva Longoria ir Jose Antonio Bastonas
Eva Longoria ir Jose Antonio Bastonas / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

Evos Longorios ir Jose Antonio Bastono sūnus pasaulį išvydo birželio 19-ąją Los Andžele, praneša „Hola!“. Berniukui duotas Santiago Enrique vardas.

„Mes esame tokie dėkingi už šį gražų palaiminimą“, – sakė laiminga pora, pasidalijusi ir pirma mažylio nuotrauka.

Žinia, kad Eva Longoria ir jos vyras, meksikiečių televizijos magnatas Jose Antonio Bastonas (49 m.) laukia šeimos pagausėjimo, pasklido prieš Kalėdas.

Šis kūdikis 43-ejų aktorei yra pirmas, tuo tarpu Jose Antonio Bastonui – jau penktas. Su pirmąja žmona, meksikiečių aktore Natalia Esperon jis susilaukė dukters Natalios (23 m.) bei trynukų Marianos, Jose Antonio ir Sebastiano. Deja, bet Sebastianas mirė išgyvenęs vos kelias dienas, o Marianai ir Jose šiandien – jau 15 metų.

„Instagram“ nuotr./Eva Longoria
„Instagram“ nuotr./Eva Longoria

Penkerius metus kartu esanti pora aukso žiedus sumainė 2016-ųjų gegužę Meksikoje. Po vestuvių jaunavedžiai leidosi į medaus mėnesį Azijoje – keliavo po Kambodžą, Tailandą ir Vietnamą.

Santuoka su Jose Antonio Bastonu aktorei yra trečioji – su ankstesniais vyrais aktoriumi Tyleriu Christopheriu ir NBA žvaigžde Tony Parkeriu ji vaikų nesusilaukė. Tiesa, anksčiau pati aktorė sakė esanti iš tų moterų, kurioms motinystė nėra gyvenimo tikslas, ir ji net neplanavo, nejautė poreikio susilaukti vaikų.

15min primena, kad Evos Longorios vyras Jose Antonio Bastonas yra didžiausios Meksikos televizijos kompanijos „Televisa“, kuriančios muilo operas, prezidentas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas