Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nutekintas skambutis prieš pat L.Payne'o mirtį: sutrikęs viešbučio darbuotojas, baimė ir pavojus

Grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as mirė viešbutyje Argentinoje, iškritęs iš trečio aukšto balkono, pranešė pareigūnai. Pasirodo, kad dar prieš nelaimę sutrikęs viešbučio darbuotojas kreipėsi į greitąją medicinos pagalbą.
„Scanpix“ nuotr./Viešbutis Buenos Airėse, kuriame žuvo Liamas Payne'as
Liamas Payne'as / „Scanpix“ nuotr.

Pasklidus žiniai apie Liamo Payne'o mirtį, užsienio žiniasklaidoje nutekintas viešbučio darbuotojo ir greitosios medicinos pagalbos pokalbis.

Nutekintame skambutyje viešbučio administratorius girdimas itin susijaudinęs ir susirūpinęs. Jis skubiai kreipiasi į medikus, prašydamas, kad šie kuo greičiau atvyktų į viešbutį.

Skambučio metu administratorius pabrėžia, kad svečias, kuris, kaip įtariama, yra stipriai apsvaigęs ir elgiasi neadekvačiai, gali būti rimtame pavojuje. Iš jo tono aišku, kad situacija labai rimta, o svečio gyvybei gali grėsti mirtinas pavojus, jei nebus greitai suteikta medicininė pagalba.

Visą pokalbį galite išgirsti čia:

Primename, kad trečiadienį Buenos Airėse žuvo buvęs vaikinų grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as. Jam buvo 31 metai, praneša CNN. Liamas Payne'as mirė iškritęs pro langą iš trečio viešbučio aukšto, pranešė policija.

L.Payne'o mirtis įvyko spalio 16 d. viešbutyje Kosta Rikos gatvėje, Buenos Airių Palermo rajone.

Policijos pareiškime sakoma, kad pareigūnai buvo išsiųsti į minėtą viešbutį po skubios pagalbos skambučio – „pranešta apie agresyvų vyrą, kuris galėjo būti apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio“.

Pasirodo, kad Liamas dar būdamas viešbučio laukiamajame sudaužė savo nešiojamąjį kompiuterį, o atsidūręs kambaryje dainininkas ėmė jį „niokoti“, rašo CNN.

Iki nelaimės jis leido laiką su savo mergina Kate Cassidy, su kuria pasidalijo paskutine nuotrauka.

Jiems atvykus atsakingas pareigūnas sakė, kad vidiniame viešbučio kieme išgirdo stiprų garsą.

„Scanpix“ nuotr./Viešbutis Buenos Airėse, kuriame žuvo Liamas Payne'as
„Scanpix“ nuotr./Viešbutis Buenos Airėse, kuriame žuvo Liamas Payne'as

Greitosios medicinos pagalbos tarnybos vadovas vietos televizijai sakė, kad nukritęs vyras patyrė „labai sunkius sužalojimus“ ir „nebuvo jokios galimybės jo atgaivinti“.

Remiantis socialiniuose tinkluose paskelbtais vaizdo įrašais, L.Payne'as buvo pastebėtas Argentinoje spalio 2 d., kito buvusio grupės „One Direction“ nario Niallo Horano koncerte.

Rugpjūčio 29 dieną gimęs Liamas neseniai Jungtinėje Karalystėje atšventė savo 31-ąjį gimtadienį.

„Scanpix“ nuotr./Grupė „One Direction“
„Scanpix“ nuotr./Grupė „One Direction“

Muzikantas buvo geriausiai žinomas kaip garsiosios britų vaikinų grupės „One Direction“ narys. Grupė, kuriai taip pat priklausė Harry Stylesas, Zaynas Malikas, Louisas Tomlinsonas ir Niallas Horanas, susikūrė 2010 m. po to, kai kiekvienas jos narys pasirodė realybės šou „The X Factor“ Jungtinės Karalystės versijoje.

Fotogalerijos:

2015 m. „One Direction“ paskelbė, kad daro pertrauką. Vėliau L.Payne'as 2019 m. išleido debiutinį solinį albumą „LP1“, o kovo mėnesį pasirodė jo LP „Teardrops“.

L.Payne'as su buvusia grupės „Girls Aloud“ nare Cheryl Cole turėjo sūnų, gimusį 2017 m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito