Sportas gyvai

Nutrūko „Draugų“ aktoriaus Matthew Perry ir 22 m. jaunesnės mylimosios sužadėtuvės

„Draugų“ žvaigždė Matthew Perry ir Molly Hurwitz bendro gyvenimo nebekurs. Kaip skelbia „People“, nutrūko vos prieš septynis mėnesius įvykusios poros sužadėtuvės.
Matthew Perry
Matthew Perry / Vida Press nuotr.

„Kartais dalykai nepavyksta ir šis buvo vienas tokių, – sakė aktorius pranešime. – Molly linkiu visko geriausio.“

51-erių Matthew ir 29-erių literatūros vadybininkė Molly susitikinėti pradėjo dar 2018 m. Pernai lapkritį pora pranešė apie sužadėtuves.

„Nusprendžiau susižadėti. Laimei, susitikinėjau su nuostabiausia moterimi planetoje“, – tada „People“ džiaugsmo neslėpė aktorius.

Netikėta žinia apie skirtingais keliais pasukusią porą pasirodė praėjus vos kelioms dienoms po ilgai lauktos specialios „Draugų“ aktorių susitikimo premjeros. Tai tebuvo antras kartas, kuomet visas šešetukas susitiko praėjus 17 metų nuo tada, kai eteryje pasirodė paskutinė „Draugų“ serija, bet atrodė, kad tai įvyko visai neseniai.

„Juokinga, nes kai susitinkame, atrodo, kad neprabėgo nė kiek laiko. Tęsiame ten, kur sustojome“, – prieš premjerą sakė Mattas LeBlancas.

Jam pritarė ir Matthew Perry, patvirtinęs kad tarp kolegų, tapusių bičiuliais, vis dar egzistuoja stipri chemija, kurią jis pavadino „magiška“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius