Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Ozzy Osbourne'as su Parkinsono liga gyvena ne pirmus metus: „Sirgdamas dirbau didžiąją gyvenimo dalį“

Roko muzikos legenda Ozzy Osbourne'as sausio mėnesį laidoje „Good Morning America“ atskleidė, kad serga antros stadijos Parkinsono liga. Tačiau tuo metu rokeris nuslėpė, jog su neurologiniu sutrikimu jis gyvena pastaruosius 17 metų.
Ozzy Osbourne'as su dukra Kelly Osbourne
Ozzy Osbourne'as su dukra Kelly Osbourne / Vida Press nuotr.

Interviu „Los Angeles Times“ grupės „Black Sabbath“ narys paaiškino: „Nemirštu nuo Parkinsono. Sirgdamas dirbau didžiąją dalį savo gyvenimo. Mirties išvengiau labai daug kartų. Jei rytoj perskaitytumėte, kad „Ozzy Osbourne'as ryte nebepabudo“, nereaguotumėte į tai „O, Dieve!“. Sakytumėte, kad „Pagaliau (mirtis) jį pasivijo.“

Primename, kad apie lėtinę O.Osbourne'ui diagnozuotą ligą praeitą mėnesį jis papasakojo JAV populiarioje rytinėje pokalbių laidoje. Prieš televizijos kameras muzikantas pasidalijo ir tuo, ką jam kasdien tenka patirti.

„Po operacijos man tirpsta ši ranka. Mano kojos nuolat šaltos, nežinau, ar tai dėl Parkinsono, ar… Keistas jausmas“, – tęsė vyras.

View this post on Instagram

with @SharonOsbourne at the #GRAMMYs on Sunday

A post shared by Ozzy Osbourne (@ozzyosbourne) on

O.Osbourne'ui 2019-aisiais buvo atlikta kaklo operacija. Būtent tada rokeris sužinojo sergantis lėtine vis progresuojančia neurologine liga.

Muzikanto žmona Sharon Osbourne sakė, kad balandį ji su vyru planuoja apsilankyti pas Šveicarijos gydytoją, kuris specializuojasi imuninės sistemos stiprinimu. „Važiuosime bet kur, kad tik gautume atsakymus“, – teigė Sh.Osbourne.

O.Osbourne'as pridūrė ketinantis sukurti labdaros fondą ir paminėjo itin vertinantis tai, kad gali sau leisti išbandyti skirtingus gydymo būdus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas