Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paaiškėjo Maco Millerio mirties priežastis: 26-erių reperį pražudė „mirtinas kokteilis“

Los Andželo apygardos koronerio tarnyba paskelbė JAV reperio Maco Millerio mirties priežastį. 26-erių žvaigždę rugsėjo pradžioje pražudė „mirtinas kokteilis“.
Macas Milleris
Macas Milleris / „Scanpix“/„SIPA“ nuotr.

JAV repo žvaigždė Macas Milleris rugsėjo 8-ąją rastas be gyvybės ženklų savo namuose San Fernando slėnyje, Kalifornijoje. Tą pačią dieną pranešta, kad jaunas vyras mirė perdozavęs narkotikų – jų rasta mirties vietoje, o apie priklausomybę nuo kvaišalų pripažino ir draugai, artimieji.

Vis dėlto pirmadienį Los Andželo pareigūnai paskelbė, kad reperio mirtį nulėmė vienu metu išgerta dozė skirtingų preparatų. Po atlikto skrodimo paaiškėjo, kad Macas Milleris vartojo alkoholį, kokainą ir fentanilį (vaistas, naudojamas malšinti itin stiprų skausmą – red.). Dėl kone vienu metu išgertos didelės dozės kvaišalų reperiui sustojo širdis.

Vida Press nuotr./Macas Milleris ir Ariana Grande
Vida Press nuotr./Macas Milleris ir Ariana Grande

Tiesa, daug klausimų policijos pareigūnams sukėlė faktas, jog Maco Millerio namai prieš jiems atvykstant buvo kruopščiai išvalyti. Anot šaltinių, taip buvo bandoma nuslėpti čia vykusią nelegalią veiklą.

Macas Milleris ir anksčiau turėjo problemų su svaigalais. Gegužės 14-ąją jis buvo sulaikytas dėl vairavimo išgėrus. Tos dienos rytą vairuodamas savo prabangų Mercedes-Benz džipą reperis trenkėsi į elektros stulpą, transporto priemonę jis vairavo apsvaigęs nuo alkoholio.

Macas Milleris paspruko iš įvykio vietos, tačiau netrukus policijos pareigūnų buvo sulaikytas savo namuose. Šis įvykis nutiko praėjus savaitei po skyrybų su popžvaigžde Ariana Grande.

„Padariau kvailą klaidą. Aš tiesiog žmogus, – po įvykio radijo laidoje „Beats 1“ kalbėjo reperis. – Bet tai buvo pats geriausias man nutikęs dalykas. Man to reikėjo. Man reikėjo įlėkti į elektros stulpą, nes viskas tiesiogine to žodžio prasme sustojo“.

VIDEO: Mac Miller - Self Care
VIDEO: Mac Miller - Hurt Feelings (Live at The Hotel Café)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas