Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Paaiškėjo, nuo ko mirė į Lietuvą turėjęs atvykti 49-erių „Mitų griovėjų“ vedėjas Grantas Imahara

Pirmadienį pasaulį apskriejo žinia apie dar vieno garsaus ir gerbiamo žmogaus netektį – mirė 49-erių buvęs populiarios laidos „Mitų griovėjai“ vedėjas ir inžinierius Grantas Imahara. Atskleista, kas sukėlė žinomo vyro mirtį.
Grantas Imahara
Grantas Imahara / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Mirtis

„Plyšta širdys dėl liūdnų naujienų apie Grantą. Jis buvo svarbus mūsų „Discovery“ šeimos narys ir išties nuostabus žmogus. Mintimis ir maldomis esame su jo artimaisiais“, – pirmadienį paviešintame pranešime teigė „Discovery“ kanalo atstovas.

Žinios priblokštas ir kitas „Mitų griovėjų“ vedėjas Adamas Savage’as.

„Per 22 metus su Grantu Imahara buvome dalimi dviejų didelių šeimų, – rašė jis tviteryje. – Grantas buvo išties puikus inžinierius, menininkas ir atlikėjas, taip pat labai dosnus, paprastas ir švelnus žmogus. Dirbti su Grantu buvo be galo smagu. Pasiilgsiu savo draugo.“

Iš pradžių informacija apie Granto Imahara mirtį nebuvo atskleista. Vėliau „The Hollywood Reporter“ pranešė, kad žinomą inžinierių ištiko smegenų aneurizma – nenormalus kraujagyslės išsiplėtimas, kurios sienelei plyšus smegenis užliejo kraujas.

Prie „Mitų griovėjų“ komandos prisijungęs trečiajame sezone, ją Grantas Imahara paliko 2014-aisiais drauge su kitais vedėjais Kari Byron ir Tory Belleci. Trijulė susibūrė į atskirą komandą ir tapo „Netflix“ projekto „White Rabbit Project“ vedėjais, rodyto 2016-aisiais.

„Scanpix“ nuotr./Grantas Imahara, Kari Byron ir Tory Belleci
„Scanpix“ nuotr./Grantas Imahara, Kari Byron ir Tory Belleci

Grantas Imahara anksčiau dirbo Holivudo kompanijų inžinieriumi, prisidėjo prie filmų „Dingęs pasaulis: Juros periodo parkas“, „Žvaigždžių karų“ priešistorės juostų, abiejų „Matricos“ ir kitų filmų kūrimo.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Mitų griovėjų“ vedėjas Adamas Savage’as sesers apkaltintas seksualiniu jos išnaudojimu

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas