Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paleido vadeles

Griežtas Britney Spears dietų ir treniruočių grafikas, regis, bliūkšta kaip burbulas. Į Japoniją, Tokijų, savo naujojo albumo „Circus“ atvykusi reklamuoti dainininkė „pareklamavo“ ir savo žalingus įpročius.
Vienintelis B.Spears „grįžimo“ į sceną pasirodymus užtemdęs dalykas – filmavimų metu atlikėja televizijų studijoe nedainavo gyvai, o tik žiopčiojo pagal fonogramą.
Vienintelis B.Spears „grįžimo“ į sceną pasirodymus užtemdęs dalykas – filmavimų metu atlikėja televizijų studijoe nedainavo gyvai, o tik žiopčiojo pagal fonogramą. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

27-erių atlikėja „palaidojo“ savo sveiką mitybą užkandžiaudama greito maisto restorane. Neseniai patyrusi fiasko pasirodydama viename britų realybės šou, akivaizdu, kad dainininkė nutarė nebekentėti nuo suvaržymų. Prieš pasirodymus televizijoje B.Spears artimieji net buvo sunerimę, kad ji save kankina badu, norėdama nepriekaištingai atrodyti scenoje.

„Šventė sėkmę“

Savaitgalį B.Spears praleido popietę stilingu jaunimu ir mada garsėjančiame Tokijaus Harajuku rajone, o prieš šturmuodama drabužių parduotuves popprincesė nutarė pavalgyti japoniškame „McDonald's“ atitikmenyje, pranešė Dailymail.co.uk. Kitas žiniasklaidą nustebinęs dalykas – B.Spears Tokijaus gatvėje demonstratyviai traukė cigaretę. Atlikėją pasivaikščiojimo metu lydėjo jos asistentas ir apsauginis. Pasisotinusi mėsainiu B.Spears mėgavosi apsipirkimo „terapija“.

Britų spauda ironizuoja, kad nesveiku maistu ir cigarėtėmis B.Spears atšventė savo albumo „Circus“ populiarumą JAV, kur jis muša konkurentus ir praėjusią savaitę jau buvo pirmasis pagal parduotų vienetų skaičių. Pirmąją jo prekybos savaitę buvo parduota 505 tūkst. kopijų.

Gera žinia

B.Spears choreografas Wade'as Robsonas pranešė, kad dainininkė derasi su Madonna dėl kelių jų parisodymų kartu B.Spears pasaulinio turo koncertuose.,. „Yra kalbų, kad Madonna kartu užliptų ant scenos. Tiesiog yra tiek vietų, kur jos tai galėtų padaryti, tad šiuo metu, svarbiausia susitarti dėl laiko, kada visa tai įvyks“, – vienam amerikiečių žurnalų sakė W.Robsonas.

B.Spears koncertinis turas turėtų prasidėti 2009-ųjų kovo 3-ąją JAV, Naujajame Orleane. Į Europą dainininkė atvyks birželį ir 8 kartus pasirodys Londono „O2“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai