Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Panaikinti kaltinimai Britney Spears

Britney Spears antradienį pasiekė simbolišką pergalę byloje dėl vairavimo neturint vairuotojo pažymėjimo, nes prisiekusiesiems nepavyko susitarti dėl verdikto ir teisėjas turėjo panaikinti kaltinimus.
Britney Spears
Britney Spears / „Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Britney Spears

Trečią pasitarimų dieną prisiekusieji atsidūrė aklavietėje – 10 jų buvo už tai, kad dainininkė būtų išteisinta, o du tam prieštaravo.

Netrukus po to kaltintojai sakė, kad nesieks naujo teismo, ir teisėjas Jamesas Steele'as panaikino kaltinimus.

Tai pergalė dainininkei, kuri pati teisme nedalyvavo. B.Spears atsisakė susitarimo, pagal kurį būtų gavusi 150 dolerių (384 litų) baudą ir vienų metų bandomąjį laikotarpį, – ji siekė teismo tvirtindama, kad nieko bloga nepadarė.

Paskelbus, kad teismo procesas neatitiko procesinių reikalavimų, B.Spears advokatas J.Michaelas Flanaganas sakė, kad 26 metų dainininkės iš viso nereikėjo teisti. „Tai baudžiamasis nusižengimas. Bet kuriuo atveju tai turėjo būti baudos kvitas“, – sakė M.Flanaganas.

Byla buvo pradėta dėl 2007 metų rugpjūtį įvykusio incidento, kai dainininkę sekioję paparacai užklupo ją stuktelint į vieną mašiną stovėjimo aikštelėje ir nuvažiuojant.

Pasak kaltintojų, vėliau buvo nustatyta, kad B.Spears neturėjo Kalifornijoje galiojančio vairuotojo pažymėjimo. Ji buvo apkaltinta baudžiamuoju nusižengimu, už kurį skiriama kalėjimo bausmė arba bauda.

Tačiau B.Spears gynėjai teigė, kad dainininkė to incidento metu turėjo galiojantį Luizianos vairuotojo pažymėjimą, todėl teisiškai neprivalėjo turėti Kalifornijos pažymėjimo, nes nėra nuolatinė Kalifornijos gyventoja.

B.Spears, kuri neteko savo dviejų vaikų globos teisių ir sausį du kartus buvo nuvežta į psichiatrijos ligoninę, dabar, regis, pamažu tvarkosi gyvenimą ir karjerą.

Jos naujas singlas „Womanizer“ praėjusią savaitę užėmė pirmą vietą „Billboard“ šimtuke – tai pirmas toks kartas šiai dainininkei po 1999 metų hito „Baby One More Time“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai