Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paparacų nuotraukos pakurstė spėliones: Cristiano Ronaldo mergina Georgina Rodriguez laukiasi kūdikio?

Naujos paparacų darytos nuotraukos pakurstė spėliones, kad geriausias pasaulio futbolininkas Cristiano Ronaldo (32 m.) su drauge Georgina Rodriguez (22 m.) galbūt laukiasi kūdikio – tokias kalbas paskatino įtartinai suapvalėjęs ir dangstomas merginos pilvas.
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez
Cristiano Ronaldo ir Georgina Rodriguez / „Scanpix“ ir „Instagram“ nuotr.

Cristiano Ronaldo su savo drauge buvo nufotografuoti poilsiaujantys Korsikos saloje Prancūzijoje, kur Georgina vilkėjo trumpą aptemptą suknelę – ši išryškino pasikeitusias gražuolės kūno formas. Nuotraukas galite pamatyti paspaudę ČIA.

Naujos nuotraukos kaipmat įaudrino futbolininko gerbėjus, kuriems įtarimų dėl galimo Georginos nėštumo kilo ir kiek anksčiau pamačius poros nuotrauką „Instagram“ tinkle – joje Cristiano ir Georgina sėdi meiliai apsikabinę ant sofos, ir abu uždėję rankas ant jos pilvo.

❤️️

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Alyvos į ugnį įpylė ir kiti paparacų daryti kadrai iš Madrido – juose Georgina įamžinta apsipirkinėjanti drabužių parduotuvėse, tačiau pamačiusi fotografus, pilvą mėgino prisidengti dideliu pirkinių maišu, iki kol įsėdo į mašiną, kur jos laukė Ronaldo.

Vis tik vieną akimirką, kai Georgina stabtelėjo duoti išmaldos benamiui, paparacams pavyko padaryti kadrą iš šono, kur matyti pūpsantis mažas pilvukas.

„Scanpix“ nuotr./Georgina Rodriguez
„Scanpix“ nuotr./Georgina Rodriguez
„Scanpix“ nuotr./Georgina Rodriguez
„Scanpix“ nuotr./Georgina Rodriguez

Kalbos, kad pora galbūt laukiasi kūdikio, įgavo pagreitį, tačiau patys gandų kaltininkai bent jau kol kas to visai nekomentuoja – nei patvirtina, nei paneigia galimo nėštumo.

15min primena, kad Cristiano Ronaldo su ispane Georgina Rodriguez draugauti pradėjo pernai rudenį. Geriausias pasaulio futbolininkas jau turi sūnų Cristiano jaunesnįjį – manoma, kad jį pagimdė surogatinė motina. Kovo mėnesį taip pat buvo pasklidę kalbų, kad dar viena surogatinė motina nešioja futbolininko dvynius – kol kas žinių apie tai, kad kūdikiai jau būtų gimę, nėra.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo su sūnumi ir drauge Georgina Rodriguez
AFP/„Scanpix“ nuotr./Cristiano Ronaldo su sūnumi ir drauge Georgina Rodriguez

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant