Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Realybės fotošopu nepaslėpsi: papilnėjusi Mariah Carey – paparacų dėmesio centre

Gerbėjai atkreipė dėmesį, kad popdiva Mariah Carey (47 m.) pastaruoju metu atrodo priaugusi svorio – pati dainininkė savo padidėjusius apvalumus mielai demonstruoja įsispraudusi į aptemptus ir atvirus drabužius.
Mariah Carey ir Bryanas Tanaka
Mariah Carey ir Bryanas Tanaka / Vida Press nuotr.

Mariah Carey Los Andžele dalyvavo televizijos kanalo VH1 koncerte „VH1 Hip Hop Honors: The 90s Game Changers“, o po pasirodymo su jaunesniu mylimuoju Bryanu Tanaka (34 m.) patraukė vakarieniauti į populiarų kinų restoraną „Mr Chow“.

Nė nesivarginusi persirengti – į pasimatymą ji ėjo vilkėdama tais pačiais sceniniais drabužiais, kuriuos vilkėjo per koncerto filmavimą. O Mariah Carey mėgsta seksualius sceninius drabužėlius – šis kartas buvo ne išimtis.

Dainininkė vilkėjo aptemptas juodas kelnes su žvyneliais, kurių šonuose buvo įsiūta permatoma juostelė, ir švarkelį iš tokio paties audinio, aukso spalvos palaidinę su gilia iškirpte, išryškinančią jos didelę krūtinę, bei avėjo ilgaaulius aukštakulnius.

Gerbėjai atkreipė dėmesį, kad su tokia apranga labai matėsi, jog Mariah Carey yra priaugusi svorio – nors ir anksčiau nebuvo laiba it stirna, dabar dainininkė atrodo daug pilnesnė. O ir suapvalėjusio veido bei smakro jokiais drabužiais ar formuojamaisiais apatiniais nepaslėpsi...

Tiesa, nors dainininkės figūra yra papilnėjusi, fotosesijose ji vis tiek pageidauja atrodyti žymiai lieknesnė – Mariah Carey jau ne kartą buvo kritikuojama dėl besaikio fotošopo naudojimo siekiant pasiliekninti.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey
AFP/„Scanpix“ nuotr./Mariah Carey

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas