Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paprasti nepaprastų žmonių gyvenimai

Lietuvos pramogų pasaulyje turtuolių – vos vienas kitas, o štai Holivude arba artimoje kaimynystėje dauguma įžymybių sau gali leisti gyventi neskaičiuodami išlaidų. Mes ėmėme ir suskaičiavome, kam ir kokias sumas išleidžia užsienio garsenybės.
Maksimas Galkinas
Maksimas Galkinas / Scanpix nuotr.

Maksimas Galkinas apsigyveno pilyje

Žymiausias Rusijos parodijų meistras ir televizijos laidų vedėjas Maksimas Galkinas (35) gali didžiuotis ne tik Anglijos karaliaus Jurgio II ginklų kolekcija, bet ir pilimi. Prie Maskvos Maksimas įsigijo šešių aukštų 2300 kvadratinių metrų namą, primenantį viduramžių pilį.

Name, kuriame humoristas įsikūrė su savo mylimąja Ala Pugačiova (62), yra biblioteka, sporto salė su baseinu, namų kino teatras, aštuoni svečių kambariai, dviejų aukštų SPA centras, observatorija. Bandoma skaičiuoti, kad šis nekilnojamasis turtas ir jame stovintys baldai Maksimui atsiėjo ne mažiau kaip 100 milijonų litų.

Scanpix nuotr./Donaldas Trumpas
Donaldas Trumpas

Donaldui Trumpui pinigai padės iškovoti prezidento postą?

„Vienas iš gražiausių mano bruožų yra tas, kad esu pasakiškai turtingas“, – sako milijardierius D.Trumpas (65). Kitais metais verslininkas žada varžytis dėl Jungtinių Amerikos Valstijų prezidento posto ir rinkimų kampanijai planuoja išleisti 14 milijardų litų.

Scanpix nuotr./Naomi Campbell
Naomi Campbell

Naomi Campbell gimtadienį šventė brangiausiame pasaulio viešbutyje

Jeigu nesugalvotumėte, kaip per tris dienas išleisti 9 milijonus litų, paklauskite Naomi (41). Ji tai sėkmingai padarė švęsdama savo gimtadienį. Manekenė trims dienoms išsinuomojo vienintelį septynias žvaigždutes visame pasaulyje turintį viešbutį „Burj Al Arab“ Dubajuje (Jungtiniuose Arabų Emyratuose). Savo šventei gražuolė išsinuomojo visus aštuoniolika viešbučio aukštų.

Scanpix nuotr./Britney Spears
Britney Spears

Britney Spears išsilavinimui neišleidžia nė cento

Suskaičiavus popdainininkės išlaidas darosi akivaizdu, kad nors didžiosios šlovės dienos jau praeityje, Britney (29)  pinigų stygiumi tikrai nesiskundžia. Moteris savo apsaugos darbuotojams per metus sumoka daugiau kaip milijoną litų. Per mėnesį drabužiams Britney išleidžia apie 40 000 litų, tačiau niekaip nepapuola į stilingiausių garsenybių sąrašą. Anaiptol, jos dažniausiai apdriskę ir purvini drabužiai ne kartą buvo viešai kritikuoti.

Per mėnesį popdainininkė maistui išleidžia 12 000 litų, iš kurių daugiausia palieka greitojo maisto užkandinėse. Bene daugiausia pinigų suryja pramogos ir atostogos – joms atlikėja negaili 240 000 litų. Liūdniausia tai, kad dainininkė neskiria nė cento išsilavinimui, investicijoms ar taupymui.

Scanpix nuotr./Prince’as
Prince’as

Prince’as turi silpnybę brangiems gėrimams

Dainininkas Prince’as (53) jaučia didžiulę silpnybę gėrimams, todėl per mėnesį jiems skiria ne mažiau kaip 112 000 litų. Nieko nuostabaus, nes mėgstamiausio raudonojo vyno „Chateau La Fleur Petrus“ butelis kainuoja 40 000 litų.

Scanpix nuotr./Angelina Jolie ir Bradas Pittas
Angelina Jolie ir Bradas Pittas

Angelina Jolie ir Bradas Pittas už naktį viešbutyje moka daugiau kaip milijoną litų

Kalbama, kad jei Angelina (36) ir Bradas (47) nebūtų tokie populiarūs, jau seniai būtų bankrutavę, mat jie yra tikri švaistūnai. Vien skrydžių nuosavu lėktuvu išlaidos per metus šios garsios porelės kišenę patuština 12 milijonų litų. Visi garsių aktorių vaikai turi po atskirą auklę, o kiekvienos iš jų atlyginimas siekia 200 000 litų per metus. Tačiau labiausiai Angelina ir Bradas kritikuojami už perdėtą komforto troškimą, mat kartą jie apsistojo prabangiame viešbutyje, kur už naktį paklojo kiek daugiau nei milijoną litų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento