Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pasisakyti panoro ir Meghan Markle sesuo: pasak jos, karališkajai porai gresia skyrybos

Po skandalingo princo Harry ir Meghan Markle interviu Oprah Winfrey pasisakyti nusprendė ir hercogienės sesuo iš tėvo pusės. Samantha Markle mano, kad karališkosios poros laukia skyrybos, jei Meghan netaps „atviresnė“ ir sutuoktiniai nepradės lankytis pas santykių specialistus.
Samantha Markle
Samantha Markle / Vida Press nuotr.

Samantha Markle, kurią Sasekso hercogienė sunkiai prisimena ir su kuria nebendravo metų metus, sakė ji garsiajame interviu, TMZ teigė mananti, kad Harry jau galvoja apie skyrybas, o nutraukti santuoką jį neva paskatino Meghan Markle padaryta žala karališkajai šeimai.

„Galbūt jis apie tai jau galvoja. Turi galvoti, jei jo smegenys funkcionuoja. Juk jam ne 12“, – apie princą Harry sakė Samantha.

„Jis suvokė „O, Dieve, viskas, ką man sakei, buvo melas“, – tęsė ji.

Moteris pridūrė tikinti, kad jos sesers ir princo Harry santuoka baigsis skyrybomis, nebent pora tučtuojau apsilankys pas santykių ekspertus ir sutars būti atviresni, išmoks atsiprašyti vienas kito ir „visų, kuriems pakenkė per šį dvejus metus trukusį dramblį krištolo parduotuvėje primenantį laikotarpį“.

„Nieko atviro čia nebuvo, o karališkajai šeimai padaryta žala didžiulė“, – pridūrė ji.

Praeitą mėnesį Samantha Markle išleido memuarus „The Diary of Princess Pushy’s Sister Part 1“, kuriuose teigia atskleidusi viską apie Meghan Markle ir jos praeitį.

Apie knygą per interviu pasiteiravo ir Oprah Winfrey. „Manau, būtų be galo sunku papasakoti viską, kai manęs nepažįsti, – atsakė Meghan. – Augau viena. Norėčiau turėti brolių ir seserų.“

Šiuos komentarus Samantha Markle pavadino melu. Ji teigia paskutinį kartą su seserimi dar prieš jai tampant Sasekso hercogiene bendravusi 2008-aisiais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas