Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paviešintos nuotraukos iš nusiaubto Liamo Payne'o kambario: vaizdai – šokiruoja

Dainininko, buvusio grupės „One Direction“ nario Liamo Payne'o mirtis Argentinoje sukrėtė pasaulį, kaip ir jos aplinkybės. Žiniasklaidoje paviešintos šokiruojančios nuotraukos iš nusiaubto viešbučio kambario, kuriame vyras buvo apsistojęs.

Didžiausio Argentinos laikraščio „La Nacion“ patikrintose nuotraukose, kaip pranešama, matyti sudaužytas televizorius, pusiau tuščia taurė, regis, su šampanu, ir folija bei milteliai, išbarstyti viešbučio „CasaSur Palermo“ trečiame aukšte esančiame kambaryje, kuriame buvo apsistojęs L.Payne'as, rašo nypost.com.

Vida Press nuotr./Nusiaubtas kambarys, kuriame buvo apsistojęs Liamas Payne'as
Vida Press nuotr./Nusiaubtas kambarys, kuriame buvo apsistojęs Liamas Payne'as

Nuotraukose taip pat matyti „Dove“ muilo pakuotė, tuščia stiklinė, sudegusios žvakės liekanos ir baltų miltelių pėdsakai. Įtariama, kad tai gali būti kokainas, pranešė „La Nacion“.

Šaltiniai minėtam laikraščiui taip pat sakė, kad L.Payne'o kūnas buvo rastas su „žiebtuvėliu ir mobiliuoju telefonu“.

Policija taip pat rado keletą lizdinių plokštelių su vaistais, įskaitant klonazepamą, energetinius gėrimus ir kitas nereceptines priemones, pranešė leidinys.

Aiškinamasi, kas parūpino L.Payne'ui jo kambaryje rastų draudžiamų medžiagų, pranešė leidinys.

O štai, kaip kambarys atrodė prieš tai, kai buvo nusiaubtas:

Vida Press nuotr./Kambarys, kuriame buvo apsistojęs Liamas Payne'as
Vida Press nuotr./Kambarys, kuriame buvo apsistojęs Liamas Payne'as

Žmonės.lt primena, kad buvęs vaikinų grupės „One Direction“ narys Liamas Payne'as žuvo trečiadienį Buenos Airėse. Jam buvo 31 metai. Liamas Payne'as mirė iškritęs pro langą iš trečio viešbučio aukšto, pranešė policija.

Tragedija įvyko viešbutyje Kosta Rikos gatvėje, Buenos Airių Palermo rajone.

Policijos pareiškime sakoma, kad pareigūnai buvo išsiųsti į minėtą viešbutį po skubios pagalbos skambučio – „pranešta apie agresyvų vyrą, kuris galėjo būti apsvaigęs nuo narkotikų ir alkoholio“.

Greitosios medicinos pagalbos tarnybos vadovas vietos televizijai sakė, kad nukritęs vyras patyrė „labai sunkius sužalojimus“ ir „nebuvo jokios galimybės jo atgaivinti“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito
Šiame straipsnyje pateikiama informacija skirta asmenims nuo 18 metų, kurie pagal galiojančius LR įstatymus turi teisę naudotis tokio pobūdžio informacija. Jei jums nėra 18 metų, prašome spausti NE ir neatidaryti šio straipsnio. Jei jums jau yra 18 metų, spauskite TAIP tuo pačiu patvirtindami, kad vaizdinė ir grafinė informacija bus skirta tik jūsų asmeniniam naudojimui ir saugoma nuo nepilnamečių.
Taip
Ne