Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Penelope Cruz naujame seriale įkūnija Donatellą Versace: ar transformacija pavyko?

Šią savaitę pasirodė pirmosios nuotraukos iš populiaraus serialo „American Crime Story“ filmavimo, kuriame gerbėjai pirmą kartą išvydo į Donatellą Versace įsikūnijusią aktorę Penelope Cruz.
Donatella Versace 1997 metais ir ją vaidinanti Penelope Cruz
Donatella Versace 1997 metais ir ją vaidinanti Penelope Cruz / Vida Press nuotr.

Paparacai Penelope Cruz nufotografavo Majamyje, kur filmuojamas serialas – ji buvo su ilgų šviesių plaukų peruku, tamsiais akiniais nuo saulės ir vilkėjo juodas odines kelnes bei švarką, kurie padėjo jai transformuotis į garsią italų dizainerę jaunystėje.

Penelope Cruz kaip Donatellą Versace bus galima išvysti naujame „American Crime Story“ sezone, kuris bus apie dizainerio Gianni Versace nužudymą 1997-aisiais. Po jo žmogžudystės jo įkurtų mados namų vairą perėmė jaunesnioji dizainerio sesuo Donatella, jiems vadovaujanti iki šiolei.

Anksčiau buvo skelbta, kad Donatellą Versace seriale vaidins gera jos bičiulė Lady Gaga, tačiau galiausiai ši informacija buvo paneigta. Lady Gaga šiuo metu filmuojasi filme „A Star is Born“ su Bradley Cooperiu.

„American Crime Story“ sezonas, pasakojantis apie Gianni Versace nužudymą, eterį pasiekti turėtų kitais metais. Jame taip pat vaidina Darrenas Crissas, įkūnijantis Versace žudiką Andrew Cunananą, bei dainininkas Ricky Martinas, kuriam atiteko dizainerio ilgamečio partnerio vaidmuo.

Vida Press nuotr./Penelope Cruz, įsikūnijusi į Donatellą Versace
Vida Press nuotr./Penelope Cruz, įsikūnijusi į Donatellą Versace

15min primena, kad pirmasis „American Crime Story“ sezonas televizijos eterį pasiekė 2016 metų sausį, tačiau buvo neįtikėtinai populiarus ir pelnė net devynis „Emmy“ apdovanojimus. Pirmajame sezone buvo pasakojama Amerikoje pagarsėjusi amerikietiškojo futbolo žaidėjo O.J. Simpsono byla, kurioje jis kaltintas dviejų žmonių, tarp kurių – ir jo žmona, nužudymu. Jį teisme gynė Robertas Kardashianas, Kim Kardashian tėvas, ir sportininkas galiausiai buvo išteisintas, nors tauta jį paniekino.

Po stulbinančios serialo sėkmės nuspręsta jį atnaujinti iš karto keliems sezonams į priekį. Antrasis bus apie 2005-ųjų uraganą Katrina ir jo padarinius, kainavusius 100 mlrd. JAV dolerių, trečiasis – apie Gianni Versace nužudymą, o ketvirtasis pasakos apie garsųjį Monicos Lewinsky ir Billo Clintono sekso skandalą.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Penelope Cruz
AFP/„Scanpix“ nuotr./Penelope Cruz

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito