Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Penktų P.Anderson skyrybų priežastys: „Jis negalėjo patenkinti jos poreikių“

Neseniai paskelbta, kad aktorė, modelis Pamela Anderson skiriasi jau su penktuoju savo vyru, asmens sargybiniu Danu Hayhurstu. Dabar prabilęs šaltinis įvardijo ir galimas santuokos griūties priežastis.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / „Scanpix“ nuotr.

Šaltinis, kuris yra artimas Pamelai Anderson ir Danui Hayhurstui, tikino, kad poros karantinavimasis kartu buvo itin neromantiškas, rašo Pagesix.com.

Anot jo, Danas su Pamela ėmė elgtis labai nedraugiškai, tapo nesupratingas ir nepalaikantis. „Kai praleidi dvejus metus gyvendamas su kažkuo, pažįsti tą žmogų geriau, ir kartais jis atsiskleidžia iš blogosios pusės“, – teigė šaltinis.

Vida Press nuotr./Pamela Anderson
Vida Press nuotr./Pamela Anderson

„Jie ėmė vienas kitą pažinti geriau ir Pamela suvokė, kad Danas nėra tas vienintelis“, – tęsė jis. – Santykiai klostėsi prastai, nes Pamela suprato, kad jie neturi nieko bendro ir jis su ja nesielgia taip, kaip ji norėtų.“

Nors ir pora kovojo, stengėsi išsaugoti savo santuoką, tačiau to padaryti nepavyko.

„Ji sakė, kad buvo smagu gyventi su paprastu vyruku, kuris gali pakeisti perdegusią lemputę, tačiau kai lemputei viskas gerai, šis žmogus negali patenkinti kitų poreikių“, – komentavo šaltinis.

Nors P.Anderson geriausiai žinomų iš televizijos ir kino, pastaruoju metu ji prisijungė ir prie aktyvistų, kovojančių už gyvūnų teises, prieš seksualinę prievartą ir pornografiją.

Kad Pamelos Anderson širdis vėl laisva, ketvirtadienį pranešė „Rolling Stones“.

„Pamela ir myli, ir gyvena autentiškai“, – sakė šaltinis, kuris pridėjo, kad jų santuoka buvo panaši į meilės sūkurį, kuris užgeso.

Pamela su Danu Hayhurstu susituokė 2020 metais per Kūčias.

Penktasis P.Anderson vyras buvo jos asmens sargybinis. Už jo moteris ištekėjo namuose, kuriuos prieš 25 metus nupirko iš savo senelių. Beje, juose susituokė ir P.Anderson tėvai, kurie vis dar drauge.

Tiesa, vestuvės neapsiėjo be skandalų – prabilusi buvusi D.Hayhursto mylimoji apkaltino modelį nuviliojus nuo jos partnerį ir sugriovus laimingą penkių asmenų šeimą.

15min primena, kad ši santuoka P.Anderson buvo penkta. 1995-aisiais ji ištekėjo už „Motley Crue“ būgnininko Tommy Lee, bet po trejų metų išsiskyrė. Porai gimė du sūnūs.

Vėliau, 2006-iaisiais, prie altoriaus aktorė žengė su Kidu Rocku. Jųdviejų santuoka nutrūko tais pačiais metais. Tada net du kartus – 2007-aisiais ir 2013-aisiais – P.Anderson susituokė su prodiuseriu Ricku Solomonu. Abi santuokos iširo po mažiau nei metų.

2020-ųjų pradžioje P.Anderson pasidalijo bendra nuotrauka su kino filmų prodiuseriu Jonu Petersu, skelbiančia apie jųdviejų vestuves. Praėjus vos aštuonioms dienoms, aktorė pranešė apie skyrybas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas