Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per klaidą A.Baldwino nušautos operatorės šeima įstrigo bombarduojamoje Ukrainoje

„Rust“ kino operatorės Halynos Hutchins tėvai įstrigę karo nuniokotoje Ukrainoje. Jos motina dirba slauge ir drąsiai tęsia darbą ligoninėje, o sesuo ir dukterėčia pabėgo į Rumunijos pasienį, kaip Dailymail.co.uk atskleidė Halynos vyras.
Halyna Hutchins
Halyna Hutchins / Socialinių tinklų nuotr.

Netyčia Aleco Baldwino nušautos „Rust“ filmo operatorės Halynos Hutchins motina Olga Androsovych drąsiai tęsia slaugytojos darbą Kyjivo ligoninėje, praneša Dailymail.co.uk.

Jos vyras Matthew Hutchinsas atskleidė, kad Halynos seseriai ir trejų metų dukterėčiai pavyko pabėgti į Rumunijos pasienį. Matthew pridėjo, kad šeima įstrigo, nes Rusija toliau atakuoja teritorijas, kuriose yra humanitariniai koridoriai.

O.Androsovych mano, kad negali saugiai išvykti iš šalies, todėl nusprendė toliau dirbti toje pačioje ligoninėje, kurioje yra slaugė daugiau nei 10 metų. H.Hutchins tėvas Anatolijus Androsovičius taip pat lieka šalies sostinėje.

15min primena, kad 42 metų operatorė žuvo praėjusių metų spalio 21d., kai aktorius Alecas Baldwinas rekvizito ginklu netyčia nušovė kino studijos darbuotoją ir sužeidė Naujojoje Meksikoje sukamo filmo režisierių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas