Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Per Olivios Rodrigo pasirodymą tarp žiūrovių kilo muštynės

Šeštadienį „iHeartRadio“ muzikos festivalyje pasirodžiusi Olivia Rodrigo (18) taip įkaitino susirinkusius žiūrovus, kad net kilo muštynės.
Olivia Rodrigo „iHeartRadio“ muzikos festivalyje
Olivia Rodrigo „iHeartRadio“ muzikos festivalyje / „Scanpix“ nuotr.

Kaip rašo Iheartradio.ca, dainininkei atliekant hitą „Driver's License“, minioje santykius pradėjo aiškintis dvi moterys.

Vienam pasirodymo dalyvių pavyko įamžinti šią chaotišką akimirką. Tviteryje paviešintame vaizdo įraše, kuris iš pradžių buvo pasidalytas platformoje „TikTok“, bet vėliau iš jos pašalintas, matoma, kaip moteris juodais marškinėliais šaukia ant baltą megztinį vilkinčios merginos, kuri į žodinį užpuolimą atsakė fiziškai, keletą kartų trenkdama koncerto pasiklausyti atėjusiai moteriai į galvą.

„TikTok“ platformoje vaizdo medžiagą paviešinęs internautas kitame įraše paaiškino, kad muštynės kilo po to, kai mergaitės motina juodais marškinėliais ne kartą įvairiais būdais bandė užtikrinti, kad dukra geriau matytų savo mėgstamą atlikėją. Mosuoti kumščiais pradėjo moteris, stovėjusi už motinos su dukra.

Vaizdo įraše matoma, kaip baltu megztiniu vilkinčią merginą, moterims susikibus, kumščiais puola ir maža mergaitė. Įsiaudrinusias žiūroves išskyrus vyriškiui iš minios, mergaitė prisiglaudžia prie, tikėtina, motinos.

Laimei, per muštynes niekas nenukentėjo, o socialinius tinklus apskriejęs įvykis tapo savotišku memu ne tik dėl keistos aplinkos muštynėms – paauglių dievaitės koncerto – bet ir dėl chaotiškos atmosferos, kai muštynes stebėję žiūrovai ir vaizdo įrašo autoriai, net ir moterims susikibus, toliau garsiai dainavo hitą.

„Aš irgi muščiausi per Olivios Rodrigo koncertą. Po jos dainų pasidarau labai jautrus“, – juokavo vienas.

„Koks piktas turi būti, kad pradėtum muštynes per Olivios Rodrigo koncertą?“ – klausė kitas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas