Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

The Weeknd įrodė, kad „Grammy“ jį nuvertino be reikalo: ryškiam šou nepagailėjo ir savų milijonų

Sekmadienį JAV įvyko labai lauktas sporto renginys – amerikietiškojo futbolo čempionatas „Super Bowl“. Per ilgąją pertrauką atletams atgaunant kvapą rūpinėse, prie televizorių ekranų susirinkusių žiūrovų dėmesį išlaikyti bandė atlikėjas The Weeknd. „The Hollywood Reporter“ rašo, kad jam tai kuo puikiausiai pavyko.
The Weeknd pasirodymo akimirka
The Weeknd pasirodymo akimirka / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

The Weeknd, kurio tikrasis vardas Abelis Tesfaye’as, išpildė pažadą surengti solinį pasirodymą. Tai reiškia, kad prie jo scenoje neprisijungė jokia kita garsi muzikos žvaigždė ir jis pasirodė vienas (jei neskaičiuosime už nugaros šokusių antrininkų, subintuotais veidais, choro), nors ir buvo spekuliuojama, ar tik dainininkas taip nebando išsaugoti paslapties. Tačiau daugiau atlikėjų ir nereikėjo – pats vienas The Weeknd padovanojo tikrai ne ką mažiau įspūdingą reginį.

Šou netrūko nieko. Jame buvo galima pamatyti ir prabangų automobilį, ryškius kostiumus (net kai kurie operatoriai vilkėjo raudonus švarkus) bei dar kartą išgirsti mėgstamas dainas. Dėmesį kaustė šviesų projekcijos.

O kur dar The Weeknd pritaręs apokaliptinis choras, taip pat smuikininkai, tik pagerinę hito „Earned It“ skambesį. Akių atitraukti nepavyko ir nuo subintuotais veidais šokusių šokėjų, atkartojusių The Weeknd įvaizdį apdovanojimuose.

Viso to galėjo ir nebūti, jei dainininkas nebūtų patuštinęs savo kišenių. Pasak „Billboard“, The Weeknd į pasirodymą investavo papildomus 7 mln. dolerių.

The Weeknd norėjo, kad jo pasirodymas gražiai atrodytų kinematografiškai – „toks, kokį jis įsivaizdavo“. Todėl ir prireikė papildomų pajamų, rašo Nypost.com.

Manoma, kad toks atsidavimas vos keliolika minučių trukusiam pasirodymui – spjūvis „Grammy“ apdovanojimams, neįvertinusiems atlikėjo už jo itin sėkmingą albumą „After Hours“ ir hitą „Blinding Lights“.

Visą The Weeknd šou galite pamatyti čia:

VIDEO: „The Weeknd“ pasirodymas

„Super Bowl“ organizatoriai žiūrovams taip pat padovanojo Miley Cyrus pasirodymą – jis vyko prieš varžybas. JAV himną atliko H.E.R., kantri muzikos atlikėjas Ericas Churchas ir ritmenbliuzo dainininkė Jazmine Sullivan sudainavo „America Is Beautiful“.

Dar kartą buvo galima išgirsti ir per prezidento Joe Bideno inauguraciją suspindėjusios jaunos poetės Amandos Gorman kūrybą.

VIDEO: Prisiminkite: geriausių „Super Bowl“ pertraukos pasirodymų TOP 5

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas