Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Perdozavęs vaistų mirė supermodelio Stephanie Seymour sūnus: vaikinui tebuvo 24-eri

Modelio Staphanie Seymour (52 m.) šeimoje – skaudi netektis. Mirė jos sūnus Harry Brantas, rašo Dailymail.co.uk. Vaikinui buvo 24-eri.
Stephanie Seymour ir Harry Brantas
Stephanie Seymour ir Harry Brantas / Vida Press nuotr.

Pasak „The New York Times“, H.Brantas, ilgai kovojęs su priklausomybe, netyčia perdozavo receptinių vaistų.

„Amžinai liūdėsime, kad jo gyvenimą nutraukė ši pražūtinga liga. Per 24 metus jis daug pasiekė, tačiau mes niekada nebeturėsime galimybės pamatyti, kiek dar nuveikti galėjo Harry“, – rašoma vaikino šeimos paviešintame pranešime.

H.Brantas gimė 1996 m. rugpjūčio 3 d. supermodelio S.Seymour ir milijardierio Peterio Branto (73 m.) šeimoje. Pora taip pat susilaukė sūnaus Peterio jaunesniojo (27 m.) ir dukters Lilly Margaret (16 m.).

Atžalų garsūs žmonės turi ir daugiau. Iš ankstesnės santuokos su gitaristu Tommy Andrewsu S.Seymour turi sūnų, o P.Brantas, 1995-aisiais išsiskyręs su Sandra Simms – dar keturis vaikus.

„Harry buvo ne tik mūsų sūnus. Jis taip pat buvo nuostabus brolis, mylintis anūkas, mėgstamiausias dėdė ir rūpestingas draugas. Jis buvo kūrybingos, dosnios ir stiprios sielos, kuri daugelio širdyse įžiebė šviesą. Jis tikrai buvo gražus žmogus – tiek vidumi, tiek išore“, – tęsiama šeimos pranešime.

S.Seymour ir P.Brantas susituokė 1995-aisiais Paryžiuje. Pora susipažino per fotografą Sante D’Orazio. Tuo metu modeliui buvo 26-eri, o milijardieriui – 48-eri.

2009-aisiais jųdviejų bendrai buičiai buvo iškilusi grėsmė – S.Seymour po 15 santuokoje pragyventų metų padavė vyrą skyryboms. Tačiau jos neįvyko. Po metų pora susitaikė ir sąjungos nutraukimo procesą sustabdė.

H.Brantas, įkvėptas motinos, pats išbandė jėgas mados industrijoje. Vaikinui sekėsi gan neblogai. Jis pozavo „Vanity Fair“, „New York Magazine“ žurnalams, „Balmain“ ir kitiems garsiems prekių ženklams, dalyvaudavo kolekcijų pristatymuose, o, būdamas 16-kos, buvo pakviestas net į „Met Gala“.

Vaikinas taip pat turėjo rubriką tėvui priklausančiame žurnale „Interview“. Šeima tikėjosi, kad pernai po gydymo reabilitacijos klinikoje jis prisidės prie leidinio kūrybinės komandos.

2016-aisiais H.Brantas turėjo bėdų su policija. Vaikinui nesutikus sumokėti taksistui, jam buvo pareikšti kaltinimai vagyste, pareigūnų trukdymu, taip pat disponavimu narkotikais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas