Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Perl Harboro“ žvaigždė J.Hartnettas slapta vedė mylimąją, aktorę T.Egerton

Dėl vaidmens dramoje „Perl Harboras“ geriausiai žinomas amerikiečių aktorius Joshas Hartnettas (43) ir jo ilgametė mylimoji, britų aktorė Tamsin Egerton (33), santykiuose nutarė žengti svarbų žingsnį. Pranešama, kad trijų vaikų tėvai susituokė, o šį faktą nuo visuomenės slėpė keturis mėnesius.
Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton
Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton / Vida Press nuotr.

Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton susituokė praėjusių metų lapkritį, rašo „The Sun“. Uždara ceremonija įvyko garsiojoje Londono Old Marylebone rotušėje. Joje santuokos įžadus yra davusi ne viena žinoma pora, tarp jų – ir Paulas McCartney su pirmąja žmona Linda bei trečiąja Nancy.

S.Hartnetto ir T.Egerton vestuvės vyko labai nedideliame artimųjų rate: ceremonija surengta netoli rotušės įsikūrusiame „Soho Room“ salėje, kurioje telpa vos 12 žmonių.

Artimas poros draugas „The Sun“ sakė, kad jiedu yra kaip niekad laimingi ir jau seniai norėjo oficialiai susituokti, tačiau nenorėjo šio įvykio per daug sureikšminti. Jis pridūrė, kad tai buvo stilinga ceremonija, kurioje dalyvavo tik keletas šeimos narių ir artimų draugų.

Vida Press nuotr./Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton
Vida Press nuotr./Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton

Pora turi tris vaikus: pirmagimę dukrą, kurios susilaukė 2015 metų pabaigoje, taip pat 2017 metais ir 2019 metais gimusias atžalas.

„Jie jaučiasi labai laimingi gyvendami ramų gyvenimą toliau nuo šou verslo vakarėlių ir raudonų kilimų. Jie mielai vengia viešumos“, – sakė anonimu norėjęs likti draugas.

Prieš ketverius metus T.Egerton neslėpė, kad santuokos ceremonija ateityje tikrai įvyks, bet tuo metu jie daugiausia dėmesio skyrė savo vaikams.

„Vaikai labai maži. Sunku, kai Joshas išvyksta dirbti. Mes jo pasiilgome, bet taip jau turi būti“, – sakė britų aktorė.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton

J.Hartnettas, ​​šiuo metu vaidinantis „Sky Atlantic“ dramoje „Baimės indeksas“, prieš kurį laiką sukėlė sąmyšį viešai nusigręžęs nuo Holivudo ir atsisakęs Supermeno vaidmens trijų filmų sagoje, kurios vertė, kaip manoma, viršijo 100 mln.

Tuomet jis sakė: „Sprendimas palikti Holivudą nuošalyje buvo geriausias dalykas, nutikęs mano psichikos sveikatai ir karjerai.“

2020 metais viename interviu jis atviravo apie savo sprendimą atsisakyti vaidmenų filmų franšizėse. Pasak aktoriaus, jis nenorėjo tapti vieno vaidmens atlikėju.

„Scanpix“ nuotr./Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton
„Scanpix“ nuotr./Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton

„Jie žiūrėjo į mane kaip į žmogų, kuris įkando į jį maitinančią ranką. Ne. Aš tai dariau ne dėl to, kad būčiau nepaklusnus ar nerimtas maištininkas. Žmonės norėjo aplink mane sukurti prekės ženklą, kuris būtų prieinamas ir mėgstamas, bet aš atsisakiau minties nuolat vaidinti tą patį personažą. Bandžiau rasti paprastesnių sprendimų. Džiaugiuosi, kad tas laikmetis liko praeityje ir galiu kurti man labiau tinkamus filmus“, – sako jis.

Josho Hartnetto ir dešimčia metų jaunesnės Tamsin Egerton romanas užsimezgė 2012 metais, kai jie susipažino kuriant filmą „Mylimieji“.

2015 metais laukdama pirmagimės, pora įsigijo bendrus namus Londone. Joshas Hartnettas 2015-ųjų birželį pardavė savo keturių miegamųjų namą Minesotoje ir persikėlė į Londoną, kad galėtų gyventi su britų aktore.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas