Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Perl Harboro“ žvaigždė Joshas Hartnettas su mylimąja susilaukė antro vaiko

„Perl Harboro“ žvaigždė Joshas Hartnettas (38 m.) ir jo mylimoji, taip pat aktorė Tamsin Egerton (28 m.) sulaukė šeimos pagausėjimo – jiems gimė antras vaikelis.
Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton
Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Apie šeimos pagausėjimą aktorių pora nesivargino pranešti – juos tiesiog pirmadienį nufotografavo paparacai, kai Joshas ir Tamsin vaikštinėjo po Londoną su dvigubu vežimėliu, kuriame snaudė poros pirmagimė dukra ir naujagimis.

Kada tiksliai vaikelis gimė ir kokia jo lytis kol kas nežinoma – Joshas Hartnettas ir Tamsin Egerton nemėgsta viešinti savo privataus gyvenimo.

Žinoma tik tiek, kad paskutinį kartą Tamsin Egerton viešumoje buvo pastebėta birželį ir tada ji dar buvo akivaizdžiai nėščia, tad pagimdyti galėjo bet kurį vasaros mėnesį.

Pirmoji poros dukra gimė 2015 metų lapkritį, tačiau iki šiol nėra žinomas mergaitės vardas. Apie antrąjį nėštumą patys Joshas ir Tamsin taip pat nė karto neužsiminė viešai – nei oficialiai to patvirtino, nei kaip nors kitaip komentavo socialiniuose tinkluose ar duodami interviu.

15min primena, kad Josho Hartnetto ir dešimčia metų jaunesnės Tamsin Egerton romanas užsimezgė 2012 metais, kai jie susipažino kuriant filmą „Mylimieji“. Tamsin pastojus, aktorius pardavė savo namus Minesotoje ir persikėlė gyventi į Londoną, kur pora nusipirko bendrus namus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas