Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pertrauką santykiuose su Travisu Scottu padariusi Kylie Jenner lankėsi pas buvusį mylimąjį Tygą

Pertrauką santykiuose su mylimuoju ir dukters Stormi (1) tėvu Travisu Scottu (28) padaryti nusprendusi Kylie Jenner mėgaujasi gyvenimu be įsipareigojimų. 22-ejų mergina pastebėta viešumoje, tačiau ne bet kokioje vietoje, o atvykstanti pas savo buvusį vaikiną Tygą (29).
Travisas Scottas ir Kylie Jenner, Tyga
Travisas Scottas ir Kylie Jenner, Tyga / Vida Press nuotr.

Kaip rašo „Daily Mail“, su bičiulėmis Anastasia Karanikolaou ir Kelsey Calemine vakarų Holivude esančiame klube „Delilah“ merginos trečiadienį linksminosi iki 2 val. nakties. Po to visos trys jos sėdo į prabangų K.Jenner mėlynos spalvos „Rolls Royce“ automobilį ir atvyko į „Sunset Marquis“ viešbutį.

Sutapimas ar tik atsitiktinumas, bet šiame viešbutyje esančioje įrašų studijoje tuo metu kaip tik darbavosi buvęs Kylie mylimasis Tyga.

„Daily Mail“ susisiekus su K.Jenner atstovu, jis atsisakė komentuoti šią situaciją.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Tyga ir Kylie Jenner
AFP/„Scanpix“ nuotr./Tyga ir Kylie Jenner

Kylie atlydėjusios draugės Anastasia ir Kelsey viešbutį paliko apie 3 val. nakties. Merginos išėjo pro tą patį išėjimą, kaip ir Tyga. Jas namo parvežė juodos spalvos automobilis.

Viešbučio teritorijoje Kylie sugebėjo likti nepastebėta, nors vienas ją matęs liudininkas teigė, kad K.Jenner pastatą paliko pro kitą išėjimą.

Pasak „TMZ“, Kylie su savo buvusiu vaikinu Tyga sutaria gerai, retkarčiais juodu susitinka bendrų draugų susibūrimuose. Tiesą sakant, juodu kartu buvo pastebėti rugpjūčio pabaigoje striptizo klube, kur gimtadienį šventė Kylie bičiulė Sofia Richie.

Žinia apie K.Jenner ir T.Scotto pertrauką santykiuose žiniasklaidoje pasklido prieš kelias dienas. Pasirodo, pora kartu laiko neleidžia jau kelias savaites.

Jaunoji milijardierė su atlikėjumi Travisu susitikinėti pradėjo 2017-aisiais. Praėjus vos keliem mėnesiams mergina pastojo. 2018-ųjų vasarį porai gimė dukra Stormi.

K.Jenner norėjo susilaukti antro vaiko, bet tam nesiryžo, nes poroje dėl labai įtemptų jųdviejų dienotvarkių ir stresą sukeliančio gyvenimo būdo atsirado nepasitikėjimas vienas kitu.

„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster
„Scanpix“ nuotr./Travisas Scottas, Kylie Jenner ir Stormi Webster

Paskutinį kartą Kylie ir Travisas kartu pastebėti rugpjūčio pabaigoje dokumentinio filmo apie reperį „Travis Scott: Look Mom I Can Fly“ premjeroje. Selbiama, kad nuo tada poros santykiai ėmė vėsti. Nepaisant to, oficialiai pora išsiskirti dar tikrai nesiruošia.

Pasak šaltinio, šiuo metu Kylie ir Travisas kartu negyvena, tačiau dėl dukters dažnai bendrauja, susitinka. „Kylie niekada neatimtų iš jo Stormi“, – sakė šaltinis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas