Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pippa Middleton su broliu į Vimbldono turnyrą atvažiavo vintažiniu „Land Rover“

Trečiadienį Pippa Middleton į Vimbldono turnyrą atvyko lydima Jameso, bet ne savo vyro – jai draugiją palaikė jaunesnysis brolis tokiu pačiu vardu. Ir Middletonai pasistengė, kad į juodu visi atkreiptų dėmesį – brolis ir sesuo į prestižinį teniso turnyrą atvažiavo vintažiniu „Land Rover Defender“.
Pippa Middleton su broliu į Vimbldono turnyrą atvažiavo vintažiniu „Land Rover“
Pippa Middleton su broliu į Vimbldono turnyrą atvažiavo vintažiniu „Land Rover“ / „Scanpix“ nuotr.

Jamesas Middletonas savo sesę Pippą į Vimbldoną atsivežė žaliu „Land Rover Defender“ visureigiu su nuleistu stogu. Ir nors šis automobilis vintažinis ir išskirtinai britiškas, vis tik elegantiškai pasipuošę brolis ir sesuo tokioje masyvioje mašinoje atrodė keistokai, o kai kurių internautų vertinimu, net ir juokingai.

Vimbldonui Pippa Middleton pasipuošė romantiška, švelniai rožine „Self Portrait“ suknele, kainuojančia 360 svarų sterlingų. Šis prekės ženklas išsiskiria dvisluoksniu savo suknelių dizainu – po apačia yra prigludęs kūno spalvos sluoksnis, o ant viršaus – nėriniai. Šitaip sukuriama iliuzija, kad moteris po nėriniais daugiau nieko nevilki – subtiliai seksualias „Self Portrait“ sukneles ypač pamėgusios garsenybės.

Pippos brolis Jamesas taip pat atrodė labai stilingai – vilkėjo šviesiai mėlyną kostiumą ir buvo pasirišęs alyvinį kaklaraištį.

Teniso turnyrą Kembridžo hercogienės Catherine sesuo ir brolis žiūrėjo iš karališkosios ložės, kurioje vietos rezervuojamos tik britų karališkosios šeimos nariams ir kitiems įtakingiems bei garsiems svečiams.

Beje, antradienį Vimbldone dalyvavo ir pati Kembridžo hercogienė Catherine – čia ji pasirodė su nauja, gerokai patrumpintų plaukų šukuosena.

„Scanpix“/AP nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine
„Scanpix“/AP nuotr./Kembridžo hercogienė Catherine

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas