Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pippos Middleton uošvis klimpsta giliau: dar viena moteris kaltina jį išprievartavimu

Praėjusią savaitę britų aukštuomenę sudrebino sekso skandalas – Pippos Middleton uošvis Davidas Matthewsas buvo apkaltintas nepilnametės išprievartavimu. Įkandin šių kaltinimų multimijonierių pasivijo ir kitos praeities nuodėmės – dar viena moteris išdrįso prabilti apie patirtą turtuolio prievartą.
Jaunavedžiai Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas bei jo tėvas Davidas Matthewsas (dešinėje)
Jaunavedžiai Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas bei jo tėvas Davidas Matthewsas (dešinėje) / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

15min primena, kad Davidas Matthewsas buvo sulaikytas kovo 27-ąją Paryžiaus-Orli oro uoste ir pristatytas į policijos nuovadą, kur buvo laikomas 48 valandas. O penktadienį teisėjui įvertinus turimus įrodymus milijonieriui pareikšti oficialūs kaltinimai išprievartavus 15-metę paauglę 1998 ir 1999 metais.

Jeigu jo kaltė būtų įrodyta, Davidui Matthewsui grėstų laisvės atėmimas iki penkiolikos metų.

Pats Davidas Matthewsas šiuos kaltinimus neigia ir tvirtina esąs nekaltas. Šaltiniai iš jo šeimos žiniasklaidai sakė, kad tai panašu į piktą keršto planą ir siekį pažeminti jį bei jo šeimą po to, kai jo sūnus vedė Kate Middleton seserį.

Tačiau po šios istorijos paviešinimo prabilti išdrįso ir kita tariama turtuolio auka. Šią savaitę dar viena moteris kreipėsi į policiją tvirtindama, kad Matthewsas ją kelis kartus prievartavo devintajame dešimtmetyje.

15min primena, kad kaltinamasis Davidas Matthewsas yra Pippos Middleton uošvis, jos vyro Jameso Matthewso tėvas. Kembridžo hercogienės Catherine sesuo už multimijonieriaus ištekėjo pernai gegužę, jų vestuvių puotoje dalyvavo ir nemažai karališkosios šeimos narių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas