Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmasis Meghan Markle vyras su multimilijardieriaus dukra laukiasi pirmagimio

Pirmagimio laukiasi buvęs Meghan Markle vyras, praneša Mirror.co.uk. Trevoras Engelsonas, su kuriuo Sasekso hercogienė santuokoje gyveno porą metų (2011-2013 metais), šią žinią patvirtino socialiniame tinkle „Instagram“.
Meghan Markle ir Trevoras Engelsonas per savo vestuves Jamaikoje (kairėje), Tracey Kurland ir Trevoras Engelsonas (dešinėje)
Meghan Markle ir Trevoras Engelsonas per savo vestuves Jamaikoje (kairėje), Tracey Kurland ir Trevoras Engelsonas (dešinėje) / Vida Press nuotr.

43-ejų Trevoras Engelsonas pasidalijo savo antros žmonos Tracey Kurland (33), demonstruojančios neščiosios pilvuką, fotografija. Joje kaukes dėvintys sutuoktiniai laiko rankas ant Tracey pilvo.

Pora atskleidė ir būsimo kūdikio lytį bei numatytą gimimo mėnesį – rugsėjį jiems turėtų gimti mergaitė.

„Būsima metų motina ir mergaitė, per gera jos tėčiui! Tai tikrai geriausias dalykas, kurį sukūriau. Mažyle, nekantraujame su tavimi susitikti rugsėjį“, – rašė Trevoras Engelsonas.

Apie sužadėtuves su amerikiečių multimilijardieriaus dukra Tracey Kurland Trevoras Engelsonas paskelbė po 2018 metų gegužę įvykusių jo buvusios žmonos Meghan Markle ir princo Harry vestuvių praėjus vos porai savaičių.

Tuoktuves juodu iškėlė pernai gegužę. Kuklumu nepasižymėjusi ceremonija ir puota surengta „Rosewood Miramar“ paplūdimio kurorte Kalifornijoje.

Meghan Markle ir Trevoras Engelsonas draugauti pradėjo 2004 metais – dar gerokai prieš aktorei tampant serialo „Kostiumuotieji“ žvaigžde.

Trevoras Engelsonas vadovauja savo prodiuserinei kompanijai „Underground“ ir dirbo su tokiais filmais kaip „Remember Me“, vaidmenį kuriame gavo ir jo buvusi mylimoji Meghan Markle, filmavimo aikštelę tada dalijusis su pačiu Robertu Pattinsonu.

Užsienio žiniasklaidoje teigiama, kad būtent staigus Meghan Markle išgarsėjimas tapo viena pagrindinių poros skyrybų priežasčių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas