Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 06 04 /23:51

Išsišokimas didingame Elizabeth II karaliavimo jubiliejaus koncerte – pusnuogė 64-erių Grace Jones

Pirmadienio vakarą Londone prie Bakingemo rūmų Didžiosios Britanijos karalienės Elizabeth II deimantinių karaliavimo metinių proga vyksta ryškiausių muzikos pasaulio žvaigždžių koncertas.
Grace Jones
Grace Jones / AFP/„Scanpix“ nuotr.

Pirmuoju pasirodžiusiu scenoje tapo garsusis Robbie Williamsas, šįsyk atrodęs solidus ir santūrus. Britai jo įėjimą kartu su muzikantais karininkais pavadino dramatišku. Įspūdinga apačioje platėjančia suknele pasipuošė Cheryl Cole, dainą „Need You Now“ atlikusi kartu su grupės „Take That“ nariu Gary Barlow.

Garsenybes scenoje iš karališkosios ložės puikiai nusiteikę palaiko visi karališkosios šeimos atstovai, ypač daug kamerų dėmesio sulaukė karalienės anūkai – princas Williamas ir jo žmona hercogienė Catherine bei raudonplaukis princas Harry.

Iš viso koncertą prie Bakingemo rūmų buvo leista stebėti 12 tūkst. žmonių. Hitą „I Gotta Feeling“ kartu atliko britiškojo televizijos projekto „The Voice“ teisėjai Will.i.am ir Jessie J.

Pirmoji iškilmingą vakarą publiką šokiravo garsioji dainininkė ir aktorė Grace Jones. 64-erių Jamaikos atlikėja parodė, kad vis dar yra puikios formos išeidama ant scenos vilkėdama tik lateksiniu triko išryškinusiu jos krūtinę ir įspūdingu raudonu galvos apdangalu. Efektingoji dainininkė atliko kūrinį „Slave to the Rhythm“ pagal muziką sukdama lanką.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eltonas Johnas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Eltonas Johnas

Kaip grupės „Eurythmics“ vokalistė geriausiai žinoma škotų dainininkė Annie Lennox  publiką mėgino sužavėti vilkėdama pilką suknelę ir angelo sparnus. Šiuos ji priderino prie atlikto kūrinio „There Must Be An Angel“.

Ypač daug klyksmų sulaukė australų atlikėja Kylie Minogue, kuri pasirodė su daugybe šokėjų ir atliko savo dainų popuri. Nors per televiziją buvo girdėti, kad vietomis dainininkei pritrūksta balso.

Eltonas Johnas minią pavertė choru

Dar labiau tūkstantinę publiką išjudino vienas garsiausių Didžiosios Britanijos muzikantų – seras Eltonas Johnas. Prieš sėsdamas prie fortepijono jis pasveikino jos Didenybę su švente. Žėrinčiu rožiniu švarku ir derančiais akiniais pasipuošęs Eltonas Johnas nusilenkė publikai ir paragino dainuoti drauge. Paskutinę jo atliktą dainą, 1972-ųjų hitą „Crocodile Rock“, tūkstantinė minia dainavo drauge su muzikantu. Pajudėti ir paniūniuoti „na na na na na“ nepasivaržė ir karališkosios ložės svečiai.

Išskirtine koncerto akimirka tapo britų popscenos veteranų, grupės „Madness“ koncertas ant Bakingemo rūmų stogo. Pasirodymą palydėjo vaizdo projekcijos neįtikėtinai pakeitusios karališkuosius rūmus. Daugybės ovacijų sulaukė ir legendinio britų kvarteto „The Beatles“ narys, seras Paulas McCartney. Jo atlikta daina „Let It Be“ trumpam gausybę žiūrovų užkrėte nostalgiška nuotaika, o vėliau kūrinys iš filmo apie Džeimsą Bondą „Live and Let Die“ vėl išjudino publiką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai