Su 15 diena! Metinė prenumerata vos 7,99 Eur+DOVANA
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Playboy“ modeliui gresia kalėjimas už tai, kad sporto klube nufotografavo nuogą moterį

Liepos mėnesį skandalą sukėlusi ir visuotinio pasipiktinimo sulaukusi „Playboy“ modelis Dani Mathers (29 m.) už savo veiksmus gali sėsti už grotų, praneša „People“.
„Playboy“ modelis Dani Mathers viešai pasityčiojo iš persirenginėjančios moters sporto klube
„Playboy“ modelis Dani Mathers viešai pasityčiojo iš persirenginėjančios moters sporto klube / „Snapchat“ nuotr.

Žmonės.lt primena, kad 2015-aisiais metų „Playmate“ mergina paskelbta gražuolė šviesiaplaukė liepą socialiniame tinkle „Snapchat“ paviešino nuotraukas, kuriomis atvirai tyčiojasi iš moters, sutiktos sporto klube. Vienoje iš nuotraukų buvo sporto klube persirenginėjanti moteris, tuo metu kaip tik buvusi nuoga – Dani Mathers ją slapta nufotografavo iš nugaros ir pasišaipė iš jos figūros.

Šis nevykęs Dani Mathers „juokelis“ sparčiai išplito socialiniuose tinkluose – žmonės baisėjosi manekenės poelgiu ir smerkė ją už tokį niekingą dalyką. Tuo pačiu žmonės labai palaikė moterį, iš kurios Dani tyčiojosi, ir vylėsi, kad ji apskritai nesužinos, jog buvo slapta fotografuojama, o jeigu sužinos, tai kad šis nemalonus incidentas nepaskatintų jos nebeiti į sporto klubą.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dani Mathers
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Dani Mathers

Tačiau tai, kad buvo slapta nufotografuota nuoga, toji moteris vis tik sužinojo. Kaip skelbia „People“, Dani Mathers patyčių auka tapusi moteris kreipėsi į Los Andželo policijos departamentą. Portalo TMZ žiniomis, tai moteriai yra virš 70 metų, ir ji yra nusiteikusi liudyti prieš Dani Mathers.

Tuo tarpu Dani Mathers advokatas Tomas Mesereau „People“ sakė žinantis, kad atsirado moteris, patvirtinusi savo tapatybę toje nuotraukoje, tačiau kol kas jokių žinių apie pradėtą bylą ar jo klientei pateiktus kaltinimus iš policijos pareigūnų dar nesulaukė.​

Vida Press nuotr./Dani Mathers
Vida Press nuotr./Dani Mathers

„Dani Mathers niekada nenorėjo nieko įskaudinti ir tikrai niekada nebandė nusižengti įstatymams“, – sakė modelio advokatas.​

Anot „Los Angeles Times“, už Dani Mathers padarytą nusikaltimą (fotografuoti žmones privačioje aplinkoje, kurioje jie turi pagrįstų privatumo lūkesčių) gresia įkalinimas iki šešių mėnesių.​

Po šio skandalo sporto klubų tinklas „LA Fitness“ panaikino Dani Mathers narystę klube ir įtraukė ją į nepageidaujamų asmenų sąrašą. Be to, sporto klubas dėl jos elgesio taip pat parašė skundą policijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Ekspertai įvertino: ko reikia, kad Lietuvos verslai klestėtų?
Reklama
Sporto veiklų įvairove ir dalyvių gausa Telšiuose pažymėta Sporto diena
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito