Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po 13 m. T.Barkeris vėl skrido lėktuvu: baimę įveikti padėjo meilė

Travisas Barkeris vėl keliauja oru! Sakote, kas čia tokio ypatingo? Žinant, kad paskutinį kartą į lėktuvą grupės „blink-182“ būgnininkas sėdo 2008 m. ir ta kelionė baigėsi tragiškai (muzikantas, akivaizdu, išgyveno), šis įvykis labai reikšmingas.
Kourtney Kardashian, Travisas Barkeris
Kourtney Kardashian, Travisas Barkeris / Vida Press nuotr.

Savaitgalį 45-erių Travisas Barkeris pirmą kartą skrido lėktuvu nuo tada, kai prieš 13 metų kelionė tokia transporto priemone baigėsi avarija, pareikalavusia net keturių žmonių gyvybių, rašo People.com. Nenukentėjęs neliko ir būgnininkas. Daugiau nei pusę Traviso Barkerio kūno padengė trečio laipsnio nudegimai.

Kaip prieš porą dienų įamžino TMZ fotografai, Travisui Barkeriui ypatingoje kelionėje į Cabo San Lucas kurortą Kylie Jenner priklausančiu privačiu lėktuvu kompaniją palaikė jo mylimoji Kourtney Kardashian. Skelbiama, kad prie poros prisijungė ir Kris Jenner su Corey Gamble’u.

„Tai, kad Travisas skrido į Cabo – svarbus įvykis. Prieš daugybę metų įvykusi lėktuvo avarija jį itin sutraumavo. Dėl šios akimirkos labai stengtasi, – People.com sakė šaltinis.

Kourtney jį labai palaikė. Ji nedarė jam spaudimo skristi. Po valstijas jiems pavyko keliauti neskraidant, kam Kourney nė kiek neprieštaravo.“

Prieš daugiau nei dešimtmetį Travisas Barkeris ir ilgametis jo muzikinis partneris DJ AM, kurio tikrasis vardas Adamas Michaelas Goldsteinas, išgyveno baisią lėktuvo avariją, kuri įvyko netrukus po to, kai orlaivis pakilo iš oro uosto Pietų Karolinos valstijoje, kur vyko jų koncertas.

Per avariją žuvo būgnininko apsaugininkas Charlesas Stillas, jo asistentas Chrisas Bakeris, ir pilotai Sarah Lemmon bei Jamesas Blandas. Praėjus metams po tragedijos užgeso ir Adamo Michaelo Goldsteino gyvybė. Jis mirė perdozavęs receptinių vaistų.

Po avarijos muzikantui teko ilgai gydytis tiek fizines, tiek psichologines žaizdas. Kaip jau minėta, Travisas Barkeris apdegė net 65 proc. kūno, jam buvo atliktos kelios operacijos ir odos persodinimai. Be šių problemų būgnininkas dar kovojo su padažnėjusiu marihuanos ir receptinių vaistų vartojimu. Žalingų įpročių vyras atsisakė anapylin iškeliavus bičiuliui Adamui Michaelui Goldsteinui.

Traviso Barkerio lėktuvų baimė buvo tokia stipri, kad jis negalėdavo eiti gatve, jei danguje pamatydavo ar išgirsdavo skrendantį lėktuvą. „Tikėjau, kad jis suduš, o aš nenorėjau to pamatyti“, – sakė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas