Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po 9 metų nutrūko gražiausia Holivudo pora vadintų Vanessos Hudgens ir Austino Butlerio santykiai

Buvusi „Disney“ žvaigždė Vanessa Hudgens (31) ir Austinas Butleris (28) vienas kitą pažinojo daugiau nei dešimtmetį. Pastaruosius keletą metų aktorių pora dirbo prie atskirų projektų skirtingose šalyse ir tuo pat metu santykius puoselėjo per atstumą. Tačiau, pasirodo, to nepakako – po beveik devynerių draugystės metų juodu išsiskyrė.
Vanessa Hudgens ir Austinas Butleris
Vanessa Hudgens ir Austinas Butleris / Vida Press nuotr.

„Vanessa ir Austinas oficialiai išsiskyrė, – „Us Weekly“ patvirtino šaltinis. – Apie skyrybas Vanessa jau pasakė patiems artimiausiems žmonėms.“

Vida Press nuotr./Vanessa Hudgens ir Austinas Butleris
Vida Press nuotr./Vanessa Hudgens ir Austinas Butleris

Įtarimų, kad V.Hudgens ir A.Butleris pasuko skirtingais keliais poros gerbėjams atsirado anksčiau. Jie pastebėjo, kad nuo pat spalio mėnesio aktorės instagramo paskyroje nebuvo pasidalyta nei viena bendra jos ir dabar jau buvusio mylimojo nuotrauka.

Romantiški santykiai tarp filmų „Mokyklos miuziklas“ ir „Vieną kartą Holivude“ žvaigždžių užsimezgė 2011-aisiais – praėjus maždaug metams po V.Hudgens ir Zaco Efrono romano pabaigos.

„Vaizdo skambučiai, bendravimas, pagarba ir pasitikėjimas (yra tai, dėka ko mes esame kartu). Ilgiausiai atskirai praleidome keturis mėnesius. Buvo sunku! – anksčiau „Cosmopolitan“ sakė V.Hudgens. – Pradedi nebekęsti to, kad vis kartoji „Pasiilgau tavęs“. Bet jei jis – tau skirtasis, darai viską, kad tai išsaugotum.“

Aktorių A.Butlerį bus galima išvysti filme apie legendinį atlikėją Elvį Presley, kuriame jis įkūnys būtent rokenrolo karalių. Pasak „Insider“, 2020 metų pradžioje Australijoje bus pradėti pirmieji filmavimo darbai.

Be darbo nesėdi ir V.Hudgens – prieš Kalėdas „Netflix“ platformoje pasirodė šventinė romantinė komedija „The Knight Before Christmas“, kurioje aktorei buvo patikėtas vienas pagrindinių vaidmenų, o šiuo metu ji ruošiasi juostos „The Princess Switch“ tęsinio „The Princess Switch: Switched Again“ filmavimams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas