Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po be ryšio praleistų 12 dienų Jaredą Leto ištiko šokas: „Nė nenutuokėme, kas vyksta“

Prieš pasaulyje paskelbiant pandemiją dėl koronaviruso, Holivudo žvaigždė Jaredas Leto išvyko į atokų kurortą dykumoje, kuriame ilsėjosi be jokių ryšio priemonių. Tad kai po beveik dviejų savaičių jis vėl prisijungė prie interneto, Jaredą Leto dabartinė situacija šokiravo.
Jaredas Leto
Jaredas Leto / „Instagram“ nuotr.

48-erių „Oskaro“ laureatas negalėjo patikėti, kad visas tas 12 dienų, kuomet atokiame kurorte dykumoje jis ilsėjosi ir meditavo, pasaulyje įsivyravo tikras chaosas – valstybės uždarė sienas, namuose saviizoliavosi sunkiai suvokiamas kiekis žmonių, dar nemažai jų įstrigo užsienio šalyse, ištuštėjo ir parduotuvių lentynos.

Jaredas Leto, kuris visą tą laiką, kol ilsėjosi, nesinaudojo išmaniaisiais įrenginiais, savo mintimis pasidalijo instagrame.

„Oho. Prieš 12 dienų dykumoje pradėjau tyliąją meditaciją. Mes buvome visiškai izoliuoti. Jokių telefonų, jokio bendravimo ir t.t. Nė nenutuokėme, kas vyksta už įstaigos sienų.

Vakar įžengiau į visiškai kitokį pasaulį. Tą, kuris pasikeitė visiems laikams. Sunku suvokti – tai galiu pasakyti mažiausiai. Žinutėmis susirašinėju su draugais ir šeima visame pasaulyje bei stengiuosi suprasti, kas vyksta“, – rašė grupės „30 Seconds to Mars“ vokalistas.

„Tikiuosi, jums ir jūsiškiams viskas gerai. Siunčiu pozityvią energiją. Likite viduje. Būkite saugūs“, – užbaigė Jaredas Leto.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Kad beveik dvi savaites aktorius ir muzikantas gyveno be ryšio priemonių, jo 4,3 mln. tviterio sekėjų nė nesuprato – dar prieš pradedant meditaciją Jaredas Leto pasirūpino, kad socialiniame tinkle jo įrašai būtų paskelbiami automatiškai nustatytu laiku.

Nors visame pasaulyje atšaukiami renginiai ir susibūrimai, atrodo, kad Jaredo Leto ir jo grupės pasirodymams koronavirusas įtakos neturėjo. Kaip rašo Dailymail.co.uk, „30 Seconds to Mars“ rugpjūtį turi pasirodymą viename Kroatijos festivalių, kuris dar nėra atšauktas.

Filmo „Bėgantis skustuvo ašmenimis 2049“ žvaigždei užsiiminėjus meditacija, jo socialinių tinklų komanda instagrame dalijosi kadrais iš kopinėjimo uolomis Nevadoje. Šios ekspedicijos metu, kaip rašoma viename aktoriaus įrašų, jis vos nenukrito žemėn – paslydusį jį nuo visiškos tragedijos išgelbėjo pririšta virvė. Tiesa, ekstremalia veikla užsiiminėjęs vyras tik vėliau sužinojo, kad nuo rimtesnių sužalojimų jam išsisukti pavyko tik per plauką.

„Pažvelgiau aukštyn ir pamačiau, kaip virvę pjauna akmuo, man kabant ore 183 metrų aukštyje. Prisimenu, kad pažvelgiau į žemę. Apėmė keistas jausmas – mažiau baimės, daugiau realybės ir lengva melancholija. Adrenalinas užplūdo vėliau, kai vėl buvau ant olos“, – rašė jis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas