Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po gandų apie skyrybas Beckhamai romantiškai atšventė 19-ąsias santuokos metines

Pramogų pasaulyje ilgos ir tvarios santuokos – ne toks jau dažnas reiškinys, tad nieko nuostabaus, kad karts nuo karto pasirodo gandų apie braškančią Davido ir Victorios Beckhamų santuoką. Tačiau tokios kalbos jiems – kaip vanduo nuo žąsies, ir jie toliau gražiai ir laimingai gyvena.
Davidas ir Victoria Beckhamai
Davidas ir Victoria Beckhamai / „Instagram“ nuotr.

Trečiadienį, liepos 4-ąją, Beckhamai šventė jau 19-ąją santuokos sukaktį, ir šią progą jiedu paminėjo be jokių fanfarų, su vakariene dviese – taip, kaip dažniausiai daro ir kitos paprastos poros.

Per vakarienę jie pasidarė romantišką nuotrauką atminimui, kuria kiekvienas pasidalijo savo „Instagram“ paskyrose. „19 metų!!! Labai tave myliu“, – rašė Victoria, o Davidas jai antrino: „19 metų, OHO... Tokiu metu prieš 19 metų aš buvau nuo galvos iki kojų apsirengęs violetine spalva... Laimingų metinių pačiai nuostabiausiai žmonai ir mamytei. Myliu tave“.

Šią progą pora paminėjo ir gražiais meilės žodžiais apsikeitė netrukus po to, kai pasklido gandas apie jų braškančią santuoką. Porą tokios kalbos sunervino ir jie, žurnalistų paklausti ar tai tiesa, gandus per savo atstovą pavadino „mėšlo krūva“. Atstovas taip pat pridūrė, kad tokie gandai yra „absoliuti nesąmonė“ ir „gėdingas laiko gaišimas“.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas per karališkąsias vestuves gegužę
AFP/„Scanpix“ nuotr./Victoria Beckham ir Davidas Beckhamas per karališkąsias vestuves gegužę

15min primena, kad Davidas Beckhamas (43 m.) ir tuomet Victoria Adamas (44 m.) susituokė 1999 metų liepos 4-ąją Luttrellstown pilyje už Dublino. Tuo metu Davidas buvo „Manchester United“ žvaigždė, o Victoria dainavo merginų popgrupėje „Spice Girls“.

Pora turi keturis vaikus – sūnus Brooklyną (19 m.), Romeo (15 m.) ir Cruzą (13 m.) bei dukrą Harper, kuriai po kelių dienų sueis septyneri.

„Instagram“ nuotr./Victoria ir Davidas Beckhamai per savo vestuves 1999 metais
„Instagram“ nuotr./Victoria ir Davidas Beckhamai per savo vestuves 1999 metais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas