Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po incidento su ginklu Megan Thee Stallion džiaugiasi likusi gyva: policija sulaikė kitą reperį

Amerikiečių reperė ir dainų autorė Megan Thee Stallion (25 m.) atskleidė nukentėjusi nuo kulkų. Jaunoji atlikėja, vis sparčiau kylanti muzikos industrijos laiptais, dalyvavo incidente, kuris galėjo baigtis liūdnai, tačiau, laimei, jai buvo sužalota tik pėda, rašo News.sky.com.
Megan Thee Stallion
Megan Thee Stallion / Vida Press nuotr.

Dainininkė Megan Thee Stallion daugiau ankstyvą sekmadienio rytą (liepos 12 d.) Holivudo kalvose įvykusio incidento detalių neatskleidė. Tepasakė, kad tai buvo „prieš mane įvykdytas nusikaltimas, siekiant fiziškai mane sužaloti“.

Instagrame iš Hjustono kilusi Megan Thee Stallion, kurios tikrasis vardas Megan Pete, rašė: „Niekada nebuvau areštuota, policijos pareigūnai nuvežė mane į ligoninę, kur man buvo atlikta kulkų pašalinimo operacija.

Esu be galo dėkinga likusi gyva ir kad, tikimasi, pilnai išgysiu, tačiau man be galo svarbu paaiškinti tos traumuojančios nakties detales.”

Savo 12,6 mln. sekėjų mergina teigė šiuo metu padariusi trumpą pertrauką kūryboje ir visą dėmesį sutelkusi į sveikimą.

„Šis išgyvenimas atvėrė akis ir tapo užsimaskavusiu palaiminimu. Nepatinka, kad turėjau tai patirti, jog išmokčiau apsaugoti savo energiją“, – tęsė ji.

VIDEO: Tyga, Megan Thee Stallion - FREAK (Official Video)

Su Megan Thee Stallion tą dieną buvo ir reperis Tory Lanezas. Jis, pasak Los Andželo policijos departamento, buvo sulaikytas dėl su ginklais susijusių kaltinimų. Patvirtinta, kad po to į ligoninę su sužeista pėda atvežta moteris, kaip manoma, Megan Pete.

TMZ paviešino vaizdo medžiagą, kurioje įamžinta iš automobilio šlubuojanti išeinanti su į viršų iškeltomis rankomis ir kraujo pėdsakus po savęs paliekanti atlikėja.

Jame taip pat įamžintas šalia ant žemės gulintis Tory Lanezas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas