Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po itin atviro interviu A.Baldwinas ir jo žmona ištrynė savo „Twitter“ paskyras

Prieš kelias dienas pasirodžius atviram Aleco Baldwino interviu, kuriame jis prabilo apie tragiškos dienos „Rust“ filmavimo aikštelėje įvykius, aktorius ir jo žmona nusprendė ištrinti savo „Twitter“ paskyras.
Alecas Baldwinas ir jo „Twitter“ paskyra
Alecas Baldwinas ir jo „Twitter“ paskyra / Stopkadro nuotr.

Holivudo aktorius A.Baldwinas iš viso turėjo dvi patvirtintas „Twitter“ paskyras, iš kurių vienoje buvo ypač aktyvus. Būtent ta paskyra ir buvo ištrinta iš socialinio tinklo, rašo dailymail.co.uk.

Lapkričio mėnesį iš „atviros“ paskyros aktorius ją pakeitė į „privačią“, tad jo įrašus galėjo pamatyti tik jį sekantys žmonės. Tačiau po kurio laiko A.Baldwinas nusprendė ją iš viso panaikinti. Antroji paskyra, kuri yra mažiau aktyvi, iki šiol neveikia, o paskutinius įrašus galima pamatyti spalio 19 d. ir birželio mėnesį.

Be to, Aleco ir jo žmonos Hilaria bendra fondo paskyra taip pat sulaukė to paties likimo – iš pradžių buvo privati, o vėliau visiškai ištrinta.

Vis dėlto Hilaria išsaugojo savo „Instagram“ paskyrą, kurioje dažnai dalijasi gražiausiomis akimirkomis iš savo asmeninio gyvenimo. Negana to, čia galima išvysti ne vieną mielą vaizdo įrašą, kuriame jos ir Aleco vaikai.

Kaip tik pirmadienį ji paskelbė nuotrauką, kurioje meiliai bučiuoja A.Baldwiną.

„Šis sezonas“, – trumpai po įrašu brūkštelėjo moteris.

Vis dėlto nėra žinoma, kas aktorių ir jo žmoną paskatino ištrinti savo „Twitter“ paskyras. Šis poelgis puikiai sutampa su praėjusios savaitės „ABC News“ interviu, kuriame A.Baldwinas kalbėjo apie savo versiją filmo „Rust“ filmavimo aikštelėje.

15min primena, kad prieš kelias dienas vykusiame atvirame interviu su Alecu Baldwinu, jis teigė, kad „nenuspaudė gaiduko“ ginklo, kuriuo buvo mirtinai sužeista Halyna Hutchins.

„Niekada nenukreipčiau į nieką ginklo ir nenuspausčiau gaiduko. Niekada“, – sakė A.Baldwinas jį kalbinusiam George'ui Stephanopoulosui iš „ABC News“.

Paklaustas, kaip tikra kulka atsirado filmavimo aikštelėje, A.Baldwinas atsakė: „Nežinau“.

„Kažkas kulką įdėjo į ginklą. Kulką, kurios net neturėjo ten būti“, – kalbėjo aktorius.

G.Stephanopoulosas 80 minučių pokalbį su aktoriumi apibūdino kaip „neapdorotą“ ir „intensyvų“. Trečiadienį laidai „Labas rytas, Amerika“ („Good Morning America“) žurnalistas teigė, kad A.Baldwinas jam pasirodė esąs „sugniuždytas“, tačiau „labai atviras“ ir „artimas“.

Vida Press nuotr./Alecas Baldwinas
Vida Press nuotr./Alecas Baldwinas

„Per pastaruosius 20 metų ABC kanalui dariau tūkstančius interviu, – sakė jis. – Tai buvo pats intensyviausias, kokį aš kada nors patyriau.“

Šis pokalbis yra pirmas kartas, kai A.Baldwinas prakalbo apie incidentą prieš kamerą, išskyrus trumpą interviu TMZ spalį, kuriuo jis siekė, kad paparacai nebesektų jo ir jo šeimos.

Tada tragišką incidentas aktorius apibūdino kaip „vieną iš trilijono“ ir tikino, kad tokio pobūdžio nelaimingų atsitikimų filmavimo aikštelėse pasitaiko labai retai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas