Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Po netikėtų Pamelos Anderson vestuvių – jos sutuoktinio buvusiosios pareiškimas: aktorė išardė šeimą

Po išties netikėto pranešimo apie Kūčių vakarą įvykusias slaptas Pamelos Anderson (53 m.) ir naujo jos vyro Dano Hayhursto (40 m.) vestuves, garsi moteris apkaltinta „šeimos išardymu“. Kaip rašo Nypost.com, buvusi D.Hayhursto mylimoji kaltina modelį nuviliojus nuo jos partnerį ir sugriovus laimingą penkių asmenų šeimą.
Pamela Anderson
Pamela Anderson / „Scanpix“/AP nuotr.

Pernai prieš Kalėdas susituokę P.Anderson ir jos asmens sargybiniu pristatytas D.Hayhurstas susipažino vyrui remontuojant jos namus Kanadoje. Pasirodo, tuo metu jis dar gyveno su kita moterimi – Carey, padėjusia auginti du jo vaikus.

Drauge praleidę penkerius metus, Carey ir D.Hayhurstas išsiskyrė. Liepą vyras atsikraustė gyventi pas net 13 metų už jį vyresnę P.Anderson, su kuria, pasak išduotos moters, D.Hauhurstas artimai susibendravo dar 2020 metų pradžioje.

Žinia apie buvusio mylimojo ir „Gelbėtojų“ žvaigždės vestuves Carey šokiravo. Moteris nesitikėjo tokios išdavystės, o apie santuoką sužinojusi tik iš žiniasklaidos.

„Tai ne karantino meilės istorija, kokia yra vaizduojama. Visa tai tik fasadas“, – „The Sun“ sakė 42-ejų Carey, pasisakyti apie šią santuoką nusprendusi dėl to, kad visi sužinotų, jog beveik penkerius metus trukę santykiai, kurių dalimi tapo ir trys vaikai, nutrūko dėl P.Anderson ir D.Hayhursto romano, užsimezgusio porai vis dar esant kartu.

„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Pamela Anderson
„Scanpix“/„SIPA“ nuotr./Pamela Anderson

„Liūdna, kai žmonės juos sveikina ir siunčia linkėjimus, nežinodami, jog visa tai prasidėjo nuo apgaulės, neigimų ir tame dalyvaujančių žmonių gyvenimus griaunančių pasirinkimų, – tęsė moteris.

Romanas neįsiplieskė pernakt. Prieš tam įvykstant jis jai dirbo jau apie pusmetį. Tada jis nebuvo jos asmens sargybinis, o meistras – ji pasamdė jį suremontuoti namus. Visi mes likome išduoti, nėra lengva. Ne tik mane ir vaikus, jie įskaudino daug žmonių. Danas dėl to neteko draugysčių ir verslo partnerysčių.“

Vieną vaiką auginanti Carey su D.Hayhurstu, vienišu tėčiu, turinčiu du vaikus, susipažino pažinčių svetainėje. Vėliau moteris apsigyveno pas vyrą ir padėjo jam prižiūrėti jo atžalas. Prieš ketverius metus pora persikraustė į naujus namus.

Moteris pasakojo su buvusiu mylimuoju ir jo atžalomis darę viską – drauge atostogavę, gamtoje leidę laiką, net prie bendrų šeimos projektų prisidėdavo visi – taip pat ir vaikai. Tačiau idiliškas gyvenimas amžiams pasikeitė Danui priėmus pasiūlymą suremontuoti P.Anderson namus.

Darbuotis pas žvaigždę vyras pradėjo 2019 m. rudenį. Netrukus jis pradėjo skųstis mylimajai, kad aktorė – sudėtinga asmenybė, labai reikli.

2020 m. pradžioje pasirodė pranešimai, kad P.Anderson „ištekėjo“ už filmų prodiuserio Jono Peterso, o vos po poros savaičių – žinia apie skyrybas. Vėliau paaiškėjo, kad ši santuoka net nebuvo įteisinta.

D.Hayhurstas sudarė įspūdį, kad pas P.Anderson dirbti – tikras košmaras. Carey įkalbinėjo mylimąjį viską mesti ir ieškotis naujo projekto. Tačiau pasklidus žiniai apie minėtas vestuves su turtingu prodiuseriu, meistras apsidžiaugė, kad baigsis visos jų finansinės problemos ir sutarties nenutraukė.

Pasak moters, pirmieji pokyčiai, vėliau privedę prie santykių nutraukimo, pasirodė kovą, D.Hayhurstui vis daugiau laiko pradėjus leisti ne namuose.

„Įvyko covidas ir viskas, rodos, apsivertė per naktį. Danas likdavo pas ją ir negrįždavo namo, o aš toliau rūpindavausi vaikais. Iš pradžių jis neigė, bet galiausiai, man tiesiai šviesiai paklausus „Ar miegi su Pam?“, jis atsakė „Pasakysiu tik tiek, kad peržengiau liniją“, – toliau pasakojo Carey.

Pasak moters, D.Hayhurstas kartojo norintis, kad ji liktų gyventi poros namuose, kol jis išspręs problemas. Vėliau vyras Carey atsiprašė, sakė ją mylintis ir pripažino sunkiai suprantantis, kas su juo vyksta.

„Jis paprašė manęs duoti jam laiko viskam išsiaiškinti, todėl leidau jam ir toliau daryti tai, ką darė. Bet jau tada nebebuvo kelio atgal“, – tęsė moteris. Ji pridūrė su P.Anderson net drauge vakarieniavusi.

D.Hayhursto ir kino filmų žvaigždės santykiams ir toliau sparčiai vystantis, liepą vyras paliko Carey namus ir apsigyveno pas P.Anderson. Bendrus namus, kuriuos dalijosi su mylimuoju, paliko ir Carey. Būstas šiuo metu pardavinėjamas, rašo Nypsot.com.

Moteris D.Hayhursto ir P.Anderson santykius apibūdino kaip dviejų paauglių. O ir pavyzdžių gausa pasidalijo. Pasak Carey, pernai 40-to gimtadienio proga P.Anderson D.Hayhurstui padovanojo laivą, kurį jau reikėjo remontuoti.

„Jis tris kartus sudaužė jos automobilį, o laivą dukart. Chaosas. Jie tik sėdi savo valdose ir geria“, – teigė moteris.

P.Anderson taip pat sakė, kad palaiminimą santuokai su D.Hayhurstu jai davė visa jo šeima. Carey su tuo nesutinka.

„Nei vienas mūsų nebuvome pakviestas į vestuves. Jis parašė žinutę savo mamai iš vakaro ir pasakė ryte vedantis, bet apie tai niekam nesakyti. Ji neatrašė. Žinoma, jo sprendimą gerbė, juk jis jos sūnus, bet ji nebuvo pakviesta. Vestuvės neatrodė kaip tikros. Viskas buvo labai kontroliuojama.

Jis moka manipuliuoti, todėl tam tikra prasme jiedu tinka vienas kitam, tačiau nemanau, kad tai ilgai tęsis. Labai nustebčiau“, – toliau mintis dėstė Carey, pridūrusi, kad pati už D.Hayhursto netekėjo, nes to nenorėjo ji.

„Man tai nieko nereiškia, tik popieriaus lapą, kuris sukelia papildomų problemų, kai nori tai nutraukti. Jis ir man sakė „Niekada nenoriu vesti“. O štai kur dabar esame – šeši ar aštuoni, ar kiek ten tų mėnesių santykių ir jie jau susituokę“, – buvusio mylimojo elgesio niekaip nesupranta Carey.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dramomis, tvirkinimais vaikystėje ir trumpomis santuokomis paženklintas Pamelos Anderson gyvenimas

Vos 12 dienų Pamelos Anderson vyru buvęs filmų prodiuseris susižadėjo su kita moterimi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas